2777
2789
عنوان

کنکوریای با تجربه بیاین ی لحظه

64 بازدید | 8 پست

دوستان من دوباره اوایل ابان شروع کردم برای کنکور

تا الان زیست دهم،تا سر فصل ۶ یازدهم،دو فصل اول زیست دوازدهم

دو فصل اول شیمی دهم و نصف استوکیومتری

یک سوم حرکت شناسی

پیشنیاز های عربی و ارایه و دستور ادبیات

نصف جانوری و یک گفتار گیاهی خوندم

بنظرت اوضاعم در چه حده...چیکار کنم این شیش ماه اینده رو...چه خاکی به سرم بریزم ریاضیم کلا حتی شروع نکردم یکم عبارات و توان رسانی خوندم فقط

هدفمم فیزیو بهشتیه...تروخدا کمکم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس هم میری منابع تو میشه بگی دهم و یازدهم سطح چجوری

نه کلاس نمیرم

منبعم زیست دهمو تک پایه خیلی سبز زدم یازدهم ای کیو یازدهم دوازدهم دارم پینوکیو میزنم

شیمی هم پایه خیلی سبز میزنم

فیزیک جزوه یحیوی

ریاضی خودم مهر و ماه میخونم

ببین پایه بدی ندارم یعنی تو دیوار نیستم یکم از درس دور بودم فقط،وگرنه نمونه دولتی بودم معدلامم همیشه جز تاپا بوده

ولی خب دور شدم یکم متاسفانه...

اگه تونستی مشاور بگیر

اعتماد بنفس ندارم...دوست ندارم ازم بپرسه چیکار کردی رتبه سال قبلت چی بوده

حتی دوست ندارم با خانوادم در ارتباط باشه و اونارو درگیر درسم کنه هی تن داشته باشیم

اعتماد بنفس ندارم...دوست ندارم ازم بپرسه چیکار کردی رتبه سال قبلت چی بودهحتی دوست ندارم با خانوادم د ...

همه مشاورا ک اینجور نیستن

خیلیاشونم کاری به والدین ندارن

فوقش پرسید بگو کنکور ندادم سال پیش رو یا همینو بگو ک دوست ندارم راجبش حرف بزنم روحیم تضعیف میشه،دیگه اونم نشاپرا برا این کارا ساخته شده باهاش روراست باش

بد بود هم یه بهترش