2789
عنوان

شوهرم قصد داره ببره مارو سفر میگه اگه نیای طاقت میدم من نمیخوام برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 66 پست

وای. مردای ترک خیلی تعصبی و بداخلاقن،من خودم ترکم،بابام ،شوهرعمه هام،داداشم،پشرعمه هام و اشناها و دوستا،اکثر مردای. ترکی ک دیدم همین جدری بد عنق یودن متاسفانه،نمیدونم چرا

برنخوره یه کسی من خودم اصالتا ترکم ، فارسهام مشکلاتی دارن ولی این قضیه رو زیاد دیدم تو این اقوام متاسفانه، اعصاب ندارن مرداشون😭😭

❤️❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونا از این خر ترن یکی از یکی بدتر همونا پرش میکنن

خدا بهت صبر بده فقط

همینکه تعریف کردی من اعصابم ریخت بهم چه برسه به خودت که داری زندگی میکنی 🤦🏻♀️

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

ببین اینا ادم حسابی نبودنکاش بهش شوهر نمیکردیاونم چی تو یه ساختمون با این عتیقه هایادمه یه کلیپ بود ...

دقیقا هر جور فکر کنی کشیدم ازشون هر روز غذا میپزه زنگ میزد بیا بخور اونم میرفت اونجا خونه نمی اومد

یا صبحونه آماده میکرد بیا بخور من تنها میموندم

کل بارداریم تو تنهایی گذشت الان دورم جمع شدن خب اونموقع باید تنها نمیشدم که شدم الان چی میخواین

یادمه یبار از گشنگی نصف شب پاشدم گریه کردم

خودم ویارم شدید بود هیچی نمیتونستم بخورم به شوهرم غذا میدادن به من نه گاهی البته دروغ نگم میاوردن ولی همیشه نه

توروخدا عزیزم به گاو توهین نکن

🤣🤣🤣🤣

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

اسی یا جنگ و دعوا بدتر میشه

این سفر رو برو و جوری باش ک همسرت باهات بهش خوش بگذره

اونوقت شاید پشیمون بشه و دیگ یدون تو جایی نره یا یزاره با مامانت بری

ولی ببین میتونی راضیش کنی تنها برید بدون خانوادش

با زبون خوش

من باباام همین مدلی. بود،مامانم با زبوننرمش خام و رامش میکرد

❤️❤️
وای خدای من اینا دیگه کی نحالا میگیم شوهر تو نادان،،اون مادرشوهر خواهرشوهر نباید به شوهرت یاد بدن که ...

اتفاقا میگن نخر

دیگه جلو خودم هزار بار دیدم پرش میکنن چه برسه به پشت سرم

الان ماه هاست هیچ چیزی برای من نخریده چند تیکه خودم یا مادرم خریدیم

بازم میخواد خانوادشو ببره و به اونا سواری بدهنمیخوام نارحتت کنماما واقعیتش اینه ولی میتونی بگی به شر ...

کاش فقط همین سفر رفتنه بود

واسه من لباس نمیخرید میگفت ندارم مادرم واسم میگرفت یا خودم

بعد خواهرهاشو میبرد قایمکی خرید لباسای چند میلیونی واسشون میخرید

خواهرهاشم جلو من بروز نمیدادن این گرفته

چجور از گلوشون پایین میره من نمیدونم دیگه

دقیقا هر جور فکر کنی کشیدم ازشون هر روز غذا میپزه زنگ میزد بیا بخور اونم میرفت اونجا خونه نمی اومد ی ...

عزیز بسپار به خدا

و گاهی به همسرت بگو یا کلیپای روانشناسی درمورد زن و ..

بفرست

بمرور روی مغزش کار کن

مثلا نیازای زن و غیره

درمورد مادرش چیز منفی نفرست چون الان بشدت گارد میگیره

فقط نیاز خودت بعنوان زن

کم کم اگاه بشه

گاهی با بغض تو خلوت ،،بگو دلت ازینکه کادو نگرفتی،،ازینکه مثلا بهت خندیده ،،یا سفر تنها نرفتین بگو

یکم مظلوم نمایی کن

شلید اثر بزاره

۶ ماه اینجوری بکن ،استقامت داشته باش،،امیدوارم عقلش بکار بیفته

اونم الگو درست حسابی جلوش نیست

بعدها میفهمه و پشیمون میشه مطمینم

نه بابا وقتی ببخشید ببخشید شعور نداشته باشم این حرف ها را هم درک نمی کنم

پس چاره اش گیس و گیس کشیه🤣🤣