2789

میدونم خیلی عجیبه کارم ولی من خیلی وقت پیشا دلم ازش شکسته حتی شاید تا عمر دارم با این مرد سفر نرم

بزاره با خانواده خودم میرم که اونقدر قلبش سیاهه نمیزاره

نزاره هم میمونم بچه م بزرگ بشه با اون برم ولی با این مرد هیچ جایی نمیرم

منو مامانم خواست ببره سفر نزاشت گفت یه روزی خودمون میریم

بعد گفت ماه عسل میبرمت هی بهونه آورد یا جور نشد کلا نشد

چندماه بعد فهمیدم پاسپورت گرفته واسه خودش و پدر ومادرش واسه من نه من بیچاره فکر کردم میخواددواسه منم بگیره

که در کمال تعجب با توهین گفت تورو کجا ببرم وقتی خواهرهام و زنداداشامو نمیبرم اونا ناراحت میشن

من اون موقع خیلی ناراحت شدم جور نشد برن کربلا

گذشت چندماه بعد من حامله شدم بهونه خوبی هم واسه اونا بود

رفتن خیلی هم قبلش بت من دعوا کرد و توهین یبار میگفت تورو میکشم نمیزاری مامانمو شاد کنم یبار میگفت .....

جالب اینجاست دختر خواهرشو هم برد

من بیچاره هم تا جایی که تونستم غممو بروز ندادم با دل خوش فرستادمشون ولی انقدر بعدش گریه کردم

که باز مامانم گفت وایسا بعد زایمانت باهم میریم

الان من زایمان کردم چندماهه قصد داریم عید یا تابستون که بچم بزرگ تر سد با مامانم اینا بریم سفر مشهدی کربلایی جایی

شوهرم میگه نمیزارم برید مگه بی صاحبید

میگه خب پس مامانم با ما بیاد میگه نه مامانت با فامیلاش بره

منم دیگه کلا بیخیال شدم حالا پریشب میگفت عید ببرمتون شمال خواهرم و پدر و مادرمو هم باهم بریم گفتم من نمیام

بعد گفت ببرمتون مشهد با پدر و مادرم و خواهرام بازم گفتم من نمیام شما برید میگه نیای طلاقت میدم

بده

اینو هم که میگه شمارو هم ببرم یکی بخاطر آبروش خواهر و مادرشو ببره مارو بزاره تنها آبروش میره دیگه حامله هم نیستم که بهونه کنن

یکی هم بخاطر بچه است که یکم دوسش داره

فقط خواستم با شماها درد و دل کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه شرایط سختی 💔😔

ببخشید ولی همسرت خیلی بی درکه ، همونجوری که خودش دوست داره با خانواده اش بره سفر قاعدتاً شما هم دوست داری با مامانت اینا بری . نه خودش تورو میبره نه میزاره با کسی بری این مسخره بازیا چیه توروخدا

بعدشم مگه جایگاه زن داداش با جایگاه همسر خودش یکیه که میترسه اونا ناراحت بشن اگه تورو ببره 🤦🏻

بمیرم برا دلت 🥺

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بنظرم نرو اصلا کسی که خواهر و زن داداشش مهم باشه براش پس با همونا بره دور دور

دقیقا همون موقع که اون حرفو زد تصمیم گرفتم باهاس هیج جایی نرم واقعا نرفتم فقط همین مهمونی و دکتر و خرید اینجور جاها میریم تفریحی هم باشه کوچیک در حد طبیعتی جایی

چه شرایط سختی 💔😔ببخشید ولی همسرت خیلی بی درکه ، همونجوری که خودش دوست داره با خانواده اش بره سفر ق ...

یه روزی تقاص این کارهاشو پس میده من که هیچوقت حلالش نمیکنم

دقیقا همون موقع که اون حرفو زد تصمیم گرفتم باهاس هیج جایی نرم واقعا نرفتم فقط همین مهمونی و دکتر و خ ...

خانوادت چی پشتت هستن اگه هستن که بخاطر همین حرفش که گفته نیای طلاقت میدم برو خونه مامانت قهر بگو همچین حرفی زده بهم حتی شده بخاطر بچش هم که باشه مجبوره کوتاه بیاد یا تنهایی بدون طایفه شوخر میری سفر یا با خانواده خودت

من جات بودم جلوی خانوادش ابروشو میبردم

میگفتم چرا برای این زن گرفتید این هنوز بند نافش به مادرش وصله

اه بچه ننه

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈