2777
2789
عنوان

بچه ها برای تولد آقایی اینو بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 37 پست
خواستگاره نامزدت ک نیست نخر . بعدم گل واسه مرد یجوریه بنظرم.

دوستیم

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف چی گرفته ک میخوای براش سنگ تموم بزاری؟مهم اینه اون چی گرفته

بیرون رفتنی خوب خرج میکنی ولی کادو هیچ مناسبتب نبوده

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

دوستیم

حالا اگر برات کادو های خوب و زیاد خریده بخر اما گل رو پولش رو بزار رو پول ست یه پیراهن بافتی دورسی چیزی بخری بهتره .البته اگر میپوشه

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
خب براش یه حلقه نقره بخر بهتر از گل

ست کیف پول و جاکارتی و کمربند نگیرم ؟

خب براش یه حلقه نقره بخر بهتر از گل

حلقه خوبه یعنی ضایع نیست؟زنجیربخرم؟

اخه خیلی گرونتر میشه

در حد ۸۰۰ تومن یه چیز دیگه بخر

هدیه گرونتر بهتره تا هدیه ارزونتر با گل

یه دستبند استیل بخر

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

۴۰۰ گل و بذار رو کادوت یه کادو بهتر بخر گرون تر جنسشبهتر

همینو جنس بهترشو بگیرم؟

در حد ۸۰۰ تومن یه چیز دیگه بخرهدیه گرونتر بهتره تا هدیه ارزونتر با گلیه دستبند استیل بخر

دستبند و زنجیر میگم شاید اهلش نباشه ولی خب میگم بتزم خوبه نمیدونم