من_زنده_هستم مدیر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 4621 عنوان بچه ها برای تولد آقایی اینو بخرم | مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 37 پست ست کمربند و کیف پول و جاکارتی قیمتشم ۴۵۰ هزاره با یه باکس گل در حد ۴۰۰ اینا اولین باره دارم میگیرم خاستگاره زشت نباشه اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱 دیروز | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 4621 خواستگاره نامزدت ک نیست نخر . بعدم گل واسه مرد یجوریه بنظرم. دوستیم اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
نگااااارمهربون عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 425 عزیزم باهم دوستیم خب براش یه حلقه نقره بخر بهتر از گل
ریحانه۲۴ عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 18530 دوستیم اها خب بخر ولی مردا کلا ریاد از گل خوششون نمیاد یه شاخه بگیر اگر میخوای
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 4621 طرف چی گرفته ک میخوای براش سنگ تموم بزاری؟مهم اینه اون چی گرفته بیرون رفتنی خوب خرج میکنی ولی کادو هیچ مناسبتب نبوده اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
لیموگووولی عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 3909 دوستیم حالا اگر برات کادو های خوب و زیاد خریده بخر اما گل رو پولش رو بزار رو پول ست یه پیراهن بافتی دورسی چیزی بخری بهتره .البته اگر میپوشه 🏖🏕🎠🍋🎄 یه عالمه روزای قشنگ پیش روته 🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 4621 خب براش یه حلقه نقره بخر بهتر از گل ست کیف پول و جاکارتی و کمربند نگیرم ؟ اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 4621 خب براش یه حلقه نقره بخر بهتر از گل حلقه خوبه یعنی ضایع نیست؟زنجیربخرم؟ اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
20000sara عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 1485 بیرون رفتنی خوب خرج میکنی ولی کادو هیچ مناسبتب نبوده الان ب چ دلیل داری کادومیگیری بزاراون بگیره ن تو انقدر خودتوسبک نکن پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...
woman_cute عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2088 اخه خیلی گرونتر میشه در حد ۸۰۰ تومن یه چیز دیگه بخرهدیه گرونتر بهتره تا هدیه ارزونتر با گلیه دستبند استیل بخر اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
ویانا___ عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 2293 به خواستگارت میگی آقایی؟بعد کادو تولد میخوای بگیری واسه ش؟؟من هیچی نمیگم دیگه😐😐
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 4621 ۴۰۰ گل و بذار رو کادوت یه کادو بهتر بخر گرون تر جنسشبهتر همینو جنس بهترشو بگیرم؟ اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
نگااااارمهربون عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 425 ست کیف پول و جاکارتی و کمربند نگیرم ؟ نه دیگه یه حلقه خوب نقره بخر نقره برای مرد هم خوبه
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 4621 در حد ۸۰۰ تومن یه چیز دیگه بخرهدیه گرونتر بهتره تا هدیه ارزونتر با گلیه دستبند استیل بخر دستبند و زنجیر میگم شاید اهلش نباشه ولی خب میگم بتزم خوبه نمیدونم اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱