2777
2789
عنوان

یه مذهبی مهربون که قضاوت نمیکنه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه بگو چه کردی که خداوند نور هدایت رو به

قلب شما تاباند

حقیقت میگم ،،،چه کردی

تو این دوره زمانی که خیلی از افراد مقید بی دین میشن

افرادی مثل شما گوهر نایاب هستند

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

حتی چندین بار تو مدرسه رفتم انشاهای سیاسی و فمنیستی خوندم شهرمونم کوچیکه بیشتر همکلاسیامم از فامیلام ...

عب نداره عزیزم اگه واقعا پشیمونی توبه کن خدا میبخشه

بنظرم اگه میخوای واقعا پاک بشی و اون تاثیرش رو تو خودت ببینی و فقط یه جوزدگی نباشه ینی یه حسی نباشه که زود ازبین بره اگه میخوای موندگار بشه حتما برو حموم غسل توبه کن بیا وضو بگیر 2 رکعت نماز توبه بخون بعد برو سجده با خدا حرف بزن و قول بده بهش تمام تلاشت رو میکنی

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حق الناس که فکر نمیکنم باشه چون کسی رو اذیت نکردم فقط اعتقادات خودم بودهفقط اینکه میگم حالا که اومدی ...

عزیزم خدای مهربون خیلی دوستت داره من مطمئنم الانم صدات کرده به دلت انداخته بری سمتش هروز صدقه بده آیتالکرسی بخون ۴ قل بخون تمام کارات خوب پیش میره نگران چیزی نباش

اول از همه بگو چه کردی که خداوند نور هدایت رو بهقلب شما تاباندحقیقت میگم ،،،چه کردیتو این دوره زمانی ...

نمیدونم😭

یکی از دلایلش این بود که فهمیدم همون خانواده مادریم که باعث دور شدن من شده بودن خیلی دروغگو بودن و دورو بودن و یچیزایی ازشون فهمیدم که دیگه بدم ازشون اومد و ازشون فاصله گرفتم و حالا تازه دارم میفهمم که من فقط گول اونا رو خورده بودم بعضیاشون هنوز تو اون باتلاق گیر کردن

مثل مادره پس خدا😭

هرگز هرگز

هرگز مادر به مهربانی خدا نیست

محبت خداوند کامل و جامع وبی انتهاست

مهربانتر از مادر است

اونقدر مشتاق بنده خودش هست که گویی فقط همین یک مخلوق رو داره

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

نمیدونم😭یکی از دلایلش این بود که فهمیدم همون خانواده مادریم که باعث دور شدن من شده بودن خیلی دروغگو ...

خب الحمدلله

پس ذات نیکویی داری

فقط برای مدتی از اصل خودت دور شده بودی

عب نداره عزیزم اگه واقعا پشیمونی توبه کن خدا میبخشه بنظرم اگه میخوای واقعا پاک بشی و اون تاثیرش رو ت ...

جدی تاثیرش رو تو خودم میبینم این مدت

قبلا مثلا یکیو میدیدم تو سایت که مذهبی بود خوشم نمیومد الان چقدر با حرفاشون ارامش میگیرم

فقط میگم از خدا خجالت میکشم😭😭چون الان حالم خوب نیست و این برگشتنم یه حسی میده انگار فقط بخاطر حال بدم میخوام برگردم ولی جدی اینطور نیست و خودم میبینم که فرق کردم