2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی بیاین یه لحظه

95 بازدید | 17 پست

شما حاضرید با آدمی که مذهبی و متدین و تحصیلکرده و با معلومات و با اخلاق باشه و خیلی شخصیت پخته و کاملی داشته باشه و خیلی از نظر شخصیت سطح بالا باشه ولی بچه طلاق باشه و شرایط مالی خوبی نداشته باشه ازدواج کنید؟

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه طلاق بودن یه تاثیراتی میذاره روی فرد

وضعیت مالی هم مهمه خصوصا تو این تورم

ولی این اقا خوبی های زیادی هم داره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

سوال شما بیهودستچون اونی که جوابش منفیه اینجا همچین پستی نمیذاره و شما درصد واقعی نمیتونی بگیری

یعنی چی؟؟

بچه طلاق بودن یه تاثیراتی میذاره روی فرد وضعیت مالی هم مهمه خصوصا تو این تورمولی این اقا خوبی های زی ...

من شخصیت و اخلاق خیلی برام مهمه این آقا واقعا از نظر شخصیت و اعتقادات و مسایل اخلاقی عالیه ولی مسأله خانوادش و شرایط مالیش یکم دودلم کرده

من با بچه طلاق بودنش مشکل دارم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
چی یعنی چی پستم مگه ترجمه میخواد واضح گفتم دیگه

شما دعوا داری عزیزم؟؟متوجه منظورت نشدم یعنی چی که سوالم بیهودست نظر بقیه رو دارم میپرسم

همه چیزش از نظر من اوکی

بچه های طلاق هم آدم هستن دیگه، اونا قربانی یه انتخاب اشتباه شدن و هیچ تقصیری هم ندارن

گناه دارن واقعا، خیلی دلم براشون میسوزه🥲

از نظر مالی وضعش خوب نیست یعنی چی؟

[QUOTE=404277420]همه چیزش از نظر من اوکی بچه های طلاق هم آدم هستن دیگه، اونا قربانی یه انتخاب اشتباه شدن و هیچ تقصیر ...[/Qکارمند قوه قضاییه هست و خونه و ماشین ندارم مستأجره خانواده ای هم ندارم که حمایت کنن

[QUOTE=404277420]همه چیزش از نظر من اوکی بچه های طلاق هم آدم هستن دیگه، اونا قربانی یه انتخاب اشتباه ...

خانواده ای نداره که حمایت کنن