2777
2789
عالیه که چرا نمیخونیمن برا بعضی کتابا ماجرای منو درسام داشتم خوبه

سوالاش خیلی زیاده نمیرسم همشو حل کنم

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

اگه بکوب بخونی میشه صادقانه بگم پزشکی نه ولی پیرا چرااااروزای مدرسه6ساعت تعطیل تقریبا12 درس امروزو ب ...

آها مرسی که راهنمایی کردین سپاس

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرارم نبود حل کنی از هر مبحث 12 تا حل کن وقت اضافی اوردی بقیه رم بزن

عو جدی خدایی؟

من فک میکردم همهههه رو باس حل کنم :|

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

نه باباااا یه رازی بهت بگمهمه ویدیو درسی کتاب تست کتاب تشریحی جوری طراحی شده که تو تمومش نکنی

وای خیلی ترسناک گفتی پشمانم سیخ شد

واقعی؟ چرا؟؟؟

وای خیلی ترسناک گفتی پشمانم سیخ شدواقعی؟ چرا؟؟؟

چون اینطوری تو از پسش برمیای میگی اسون بودد خوب بود بلدم رسوندم

و میری دنبال منبع دیگه اونوقت سهامشون میاد پایین چون تو پیش دوستات میگی کم بود من همه رو زدم اونام نمیگیرن چون همه دنبال یچیزین که از پسش برنیان این تو ذاته ادماس و وقتی نصفشو برنن کلی خوشحال میشی

فرص کن تو نرسوندی میاد یه کتاب میده به اسم سوالات پرتکرار اینم نرسوندی یه کتاب میزنه سوالات اخیر کنکور نرسوندی یه کتاب جیبی کوچولو میدت بیرون

و تو همه رو میگیری چون کنکوری به هر رسمانی برا نجاتش چنگ میزنه

واینطوری مافیای کنکور میشن

چشماش..

چون اینطوری تو از پسش برمیای میگی اسون بودد خوب بود بلدم رسوندم و میری دنبال منبع دیگه اونوقت سهامشو ...

وای واقعا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم

پس حس عقب بودن و ناکافی بودن من طبیعیه

چون من دقیقا واسه زیست اول کتاب تست خریدم بعد دیدم نمیتونم کامل باهاش پیش برم بیست پک خریدم بازم نتونستم پیش برم پر سوال قلمچی خریدم حجمش کمتره با اونم کامل قدم به قدم و فیکس پیش نرفتم بعد جزوه و سوالات از یه پیج خریدم بعد دیدم اونم کامل از پسش بر نمیام یه دفترچه جیبی خریدم

عجیبن غریباااا

دقیقاااا عین چیزی که گفتم شد دیدی؟

متحیر شدم خدایی

ما الان حکم مهره تو این بازیاشون داریم

پس از 100 سوال فرمول بیست مثلا چندتاشو حل کنم اوکیه؟ برا شیمی و فیزیک و چیزی مثل ادبیات

روش مطالعه و تست زیست بهم یاد میدی لطفا و اینکه توروخدا صادقانه بهم بگو ازالان پرستاری ازاد میشه اور ...

ابتداااا اگه داری ویدیو ببین متن کتاب دقیق بخون بعد خلاصه نویسی کن بعدددد تست بزن تمام نکته هاشو حاشیه نویسی کن

تحلیل تست از زدنش مهم تره

صددد میشه دولتیشم میشه

چشماش..