2777
2789
عنوان

6 گرم طلا دارم با 100 تومن پول چه طلایی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 45 پست
الان سرویس های خیلی شیک اومدن ۱۰ گرمن برو بازار از پشت ویترین انتخاب کن بخر و دیگه بهونه نیار

خیلی ظریفن نه ؟

قصدم اینه سرویس وزن متوسط بخرم تیکه تیکه

مثلا ونکلیف خیلی دوست دارم

یا دستنبد کارتیر لاو . یا کارتیر میخی

یا مدلای دیگه مثل ورساچه

تک پوش شش گرمی هم هستالنگوی دو سه گرمی هم هستخودمم دارم معمولا برای پس انداز میخرم

النگو که خوشم نمیاد

اما دستبند خوبه . از ۹ گرم هستن فکر کنم

سنم زیاد نیست نمیدونم چی خوبه واسم

ونکلیف خوبه؟ زیر ۲۶ ام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا از برنامه میلی

اندازه پولت کم کم طلا بخر

بعد ک مثلا گرم طلات زیاد شد اون پولو بردار وباطلا قبلی اون چیزی ک دلتوگرفته بخر

الان همین پولو برو طلا خام بخر نگه دار

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

مثلا از برنامه میلیاندازه پولت کم کم طلا بخربعد ک مثلا گرم طلات زیاد شد اون پولو بردار وباطلا قبلی ا ...

برنامه میلی استفاده کردنش بلد نیستم

طلا خام چیه؟ نشنیدم

بخاطر سخت پسندیمه🚶🏻♀️

خب این اشتباه هست و از زندگی عقب میندازه تورو

قرار نیست که کل ویترین رو بخری، ۱۰۰ میلیون فوقش یک قطعه ۶ گرمی بشه، درحالی که اگر قبلا میگرفتی حدود ۱۲ گرم میشد

خب این اشتباه هست و از زندگی عقب میندازه توروقرار نیست که کل ویترین رو بخری، ۱۰۰ میلیون فوقش یک قطعه ...

آره میدونم

البته تو این دو سه سال خورد خورد جمع کردم یهو ۱۰۰ تومن نداشتم

ولی بازم باید دو گرم دو گرم میخریدم

☹️ . حالا چی بخرم ؟ تنهام هستم نصف دلیل نخریدنم همین تنهایی و ترسیدن بود

برنامه میلی استفاده کردنش بلد نیستمطلا خام چیه؟ نشنیدم

درخواست میدم قبول کن پیوی همه چیو باعکس بهت توضیح میدم

خودم همیشه ازاینجا میخرم

مثلا یهو یه تومن دارم اندازه اون یه تومن میخرم

اینجوری قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

آره میدونمالبته تو این دو سه سال خورد خورد جمع کردم یهو ۱۰۰ تومن نداشتمولی بازم باید دو گرم دو گرم م ...

من طبق گرمی ۲۵۰۰ که گفتی ۳۰ تومن داشتی گفتم ۱۲ گرم

النگو بخر و یا دسبند ظریف