2777
2789

روز زن به خیلی از کارمندا ۵ تومن دادن، تاپیکی ندیدم

راجع به این جریان، برای یلدا هم اداره ها سبد کالای پر و پیمون میدن انواع آجیل، میوه و شیرینی، تا حالا ندیدم کسی بگه یا تاپیک بزنه. یه وعده ای به معلمهای بدبخت دادن همه جا هم جار زدن، چه مزخرفه این آموزش و پرورش!

نمیخاد برای من متاسف باشی.برای چی باید شب یلدا به معلم کاذو داد؟ مگه روز معلم نیست. من متاسفم برای ش ...

اصلا شب یلدا چیزی نمیدن به معلم ها

کی همچین حرفی زده آخه

بیچاره معلم ها

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوم واما حرومه ،که دایی ت خودش به خودش می ده ، داداسم کارمند بانکه وام مسکن فقط دادن یکی دو تا وام د ...

مزایا و وام هایی که کارمندای بانک استفاده میکنن به تنهایی فقط برای کل مردمه

چند روز پیش فیش حقوقی یکی از کامندای بانک رو که رده بالا نبود یکی از مجری های تلویزیون میخوند شاخای ادم درمیاومد

۳تا وام یک و نیم میلیارد تومنی با باز پرداخت ۶۰ ساله!!!!!!!!

ماهی دوتومن قسط!!!!!!!!

انصافا حلاله!؟

مزایا و وام هایی که کارمندای بانک استفاده میکنن به تنهایی فقط برای کل مردمهچند روز پیش فیش حقوقی یک ...

اگه طرف فوت کنه هم حتما وامش بخشیده میشه🤔🤐

اگ ب بقیه میدن خب ب اینام بدن طبیعیهاگ ب کسی نمیدن چرا باید ب اینا بدن؟؟؟

دقیقا وقتی به بقیه نمی دن. چه لزومی داره به اینها بدن.

اتفاقا اقشار دیگه بیشتر و زیادتر هم کار می کنند انگار معلم ها حتما شب یلدا باید آجیل بخورند و بقیه کوفت بخورند

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

مزایا و وام هایی که کارمندای بانک استفاده میکنن به تنهایی فقط برای کل مردمهچند روز پیش فیش حقوقی یک ...

از مال مردم دارند بالا می کشن و می خورند هیچ کسی هم روشون نظارت نداره

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ن ب همسرم دیگ پک یلدایی نمیدن ولی اینکه برای خانوماشون ارزش قائل شدن ب نظرم جالب بود

شما۴۵۰۰دادن؟ بعضی جاهامیدن ماسفارش دادیم پکی ۳تومن شد بنظرم تقریباخوب بود

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

خود مجری خانم بود اشکش داشت درمیاومدمیگفت به مردم نمیدن پولارو بین خودشون پخش میکنن

بعد به مردم واسه ۱۰_۱۵ تومن وام سختگیری میکنن و از بالا نگاه میکنن

چقدر بد و وحشتناک

شما پرخاشگرشون میکنید با رفتارهای به دور از ادبتون😇البته که ریشه در حسادت دارهیکی نیست بگه شما که ا ...

من خودم برای معلم ها احترام قائلم

ولی معلم های با شعور

اون یه ذره حقوقی که همیشه معترضید و غر میزنید کمه چیه که حسودی داشته باشه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم