2777
2789
عنوان

شوهراتون چی میگن❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 55 پست
[QUOTE=404249158]من علاوه بر اینکه به کارای خونه میرسم . به حموم خودم و بچه ها و غذا درست کردن هم می ...

صبح که دخترم و میفرستم مدرسه نمیخوابم . کارای برش و کوک خیاطی رو انجام میدم . اون دو تا کوچیکه بیدار شدن صبحانه میدم بهشون بعد میشینم پشت چرخ تا ساعت ۱۲ که دخترم از مدرسه بیاد . بعد ناهارشون و میدم ، دختر کوچیکم و میخوابونم میرم سراغ خیاطی تا بعد از ظهر ساعت ۳ . بعد شروع میکنم به شام گذاشتن و خونه تمیز کردن با بچه هام . بعد تکالیف دخترم تا ۷ ، بعد همسرم میاد ، دیگه میوه و تخمه و شام تا ۹ ، بعد هم خاموشی ، بچه هام و که خوابوندم میام بغل همسر اونم میخوابونم بعد اگه بخوام کتاب میخونم یا پادکست گوش میکنم بعد هم خواب . روز جمعه هم روز نظافت و حمام بچه ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح که دخترم و میفرستم مدرسه نمیخوابم . کارای برش و کوک خیاطی رو انجام میدم . اون دو تا کوچیکه بیدار ...

خوشبحالت زندگی برای من عذابه هم وسواس دارم هم افسردگی شوهرمم خیانت میکنه و بی پوله.دوتاظرف شستن برام عذابه.صبحا ک کلن بیدارنمیشم از خواب از صب متنفرم شبام کلن بیدارم.واقعن خستم

ما هم همش نگرانیم😕خدا خودش یه راهی بذاره جلو پامون. شوعرم بیچاره موهاش سفید شد🥲

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

پادکست گوش کن . باور کن زندگیت عوض میشه . تلگرام داری؟؟

گوش میدم اتفاقن.ولی مشکلاتم زیادع اذیتم پول نیس حتی ی دکتر برم.شوهرم خیلی اذیتم میکنه خیانت میکنه کتک میزنه.مستاجرم وسواسم شدید شده یعنی دوتا ظرفو تا بشورم ی ساعت زمان میبره.اگ صب مجبوری زود بیدارشم عصبی و گیجم نمیدونم ب کدوم کارم برسم

خوشبحالت زندگی برای من عذابه هم وسواس دارم هم افسردگی شوهرمم خیانت میکنه و بی پوله.دوتاظرف شستن برام ...

پادکست سید داوودی حسینی آقای ۶ صبح رو گوش کن . مخصوصا پادکست بیداری . چندین بار گوش کن ، خیلی روحیت خوب میشه . منم بعد سه تا بچه داغون شده بودم از لحاظ روحی . ولی خودم و پیدا کردم . انشاالله به زودی به زندگی برگردی عزیزم . به بچت فکر کن

گوش میدم اتفاقن.ولی مشکلاتم زیادع اذیتم پول نیس حتی ی دکتر برم.شوهرم خیلی اذیتم میکنه خیانت میکنه کت ...

از خدا بخواه ، انشاالله درست میشه . خودتو پیدا کن ، توانایی هاتو پیدا کن . به آینده ی خودت و بچت فکر کن . انشاالله همه چیز درست میشه به خدا بسپار ، زمان همه چیز رو درست میکنه . از خدا میخوام به دلت ارامش و به زندگیت برکت بده🌹🌹

منم چون دومی رو سخت حامله شدم فک میکردم دیگه حامله نمیشم. جلوگیری رو سفت و سخت نگرفتم. الان سومی رو حاملم😭درسته انقدری براشون پس انداز کردیم ولی خب کلا اوضاع خیلی وخیمه و در اینده وخیم تر هم میشه... خودم خیلی ناراحت و نگرانم، شوهرم اما همش میگه بسپر به خدا. خدا خودش همه چیو درست میکنه

منم چون دومی رو سخت حامله شدم فک میکردم دیگه حامله نمیشم. جلوگیری رو سفت و سخت نگرفتم. الان سومی رو ...

منم دقیقا همینطور . بذار سومی دنیا بیاد ، روزی هزار بار توبه میکنی و خداروشکر میکنی که داریش🌹🌹

شوهرم عاشق اینکه بابا بشه و بچه بیاریم ولی میگه فعلا بخاطر شرایط مالی بدی که داریم زوده و چند سال دی ...

کار خوبی میکنین به خدا

از گناهش ترسیدیم که سقط نکردیم

بعد از دنیا اومدنش مرتب قرص میخورم دیگه باردار نشم

نه من شوهرم اینطوری نیس. یه بچه دوساله دارم همش میگه بیا یکی دیگه بیاریم. ولی من از بارداری و زایمان ...

لابد وضع مالیتون بهتره

شوهرم بازاریه میگه اصلا فروش نداریم