2777
2789
عنوان

شوهراتون چی میگن❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 56 پست
خدا حفظشون کنه نه عزیزم دیگه بستونه هم شرایط سخته هم تربیت هم نگهداری خیلی سخته دیگه به خودت برس و ...

مرسی عزیزم . منم یک دختر و یک پسر داشتم گفتم کافیه خداروشکر . اما قرص های جلوگیری الان الکی هست و من دوباره باردار شدم .

الان ۳ تا ۷ و ۴ و دو ساله دارم. انشالله خدا حفظشون کنه ولی دیگه نمیخوام

مرسی عزیزم . منم یک دختر و یک پسر داشتم گفتم کافیه خداروشکر . اما قرص های جلوگیری الان الکی هست و من ...

تا ۳ نشه بازی نشه خدا نگهشون داره برات

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اینقد سخته ببخشید میپرسم مگ روزی چن بار رابطه دارین من ده ساله طبیعی جلوگیری میکنم

بحث تعداد رابطه نیست . من واسه دختر اولم ۸ ماه جلوگیری نداشتم . واسه پسر دومم ۶ ماه . اما حامله نمیشدم .

این سومی فقط با یکبار رابطه که قرص هم خوردم باردار شدم

بحث تعداد رابطه نیست . من واسه دختر اولم ۸ ماه جلوگیری نداشتم . واسه پسر دومم ۶ ماه . اما حامله نمیش ...

چون نمیشدی دلیل بر این نیس ک هیچ وقت نشی با ابن همه بچه چطوری مدیریت میکنید من با یدونه بچه نمیرسم

مرسی عزیزم .مگه بدون بچه هم انجام میدن؟ میشه بپرسم چقدر هزینش شد و اینکه شرایط و مراقبت هاش چی بود؟

قانونی انجام نمیدن

ما چند سال قبل فکر کنم ۹۹ انجام دادیم پنج تومن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

چون نمیشدی دلیل بر این نیس ک هیچ وقت نشی با ابن همه بچه چطوری مدیریت میکنید من با یدونه بچه نمیرسم

اره منم جلوگیری طبیعی داشتم ، اما یکبار نشد فقط . که اونم قرص مصرف کردم .

درآمد همسرم خوبه خداروشکر . خونمون هم ویلایی ۳۰۰ متری مستقل هست . خداروشکر بچه ها راحتن ولی یکم واسه خودم سخته گاهی دعوا میکنن یا بهم میریزن . اما بیشتر با هم بازی میکنن خداروشکر

قانونی انجام نمیدن ما چند سال قبل فکر کنم ۹۹ انجام دادیم پنج تومن

منم همین و تعجب کردم . چون میدونم نمیبندن . همسر منم میگه دیگه مواظبم ، از وازکتومی حرف نزن . ولی خیلی میترسم خودم

اره منم جلوگیری طبیعی داشتم ، اما یکبار نشد فقط . که اونم قرص مصرف کردم .درآمد همسرم خوبه خداروشکر . ...

راجب درامدو متراژ خونه نپرسیدم عزیزم میگم چجوری مدیریت میکنی.کی میخوابی کی میری حموم کی ب کارای خونه میرسی با چنتا بچه خیلی خیلی سخته اونم اگ بچ مدرسه ای و نوزاد باهم باشه من یدونه بچه دارم از صب هیچ کاری نکردم چون دارم پریود میشم.

راجب درامدو متراژ خونه نپرسیدم عزیزم میگم چجوری مدیریت میکنی.کی میخوابی کی میری حموم کی ب کارای خونه ...

من علاوه بر اینکه به کارای خونه میرسم . به حموم خودم و بچه ها و غذا درست کردن هم میرسم . و اینکه مزون خیاطی کودک دارم . لباس هم واسه خودم و بچه هام و مشتری هم میدوزم

شوهرم عاشق اینکه بابا بشه و بچه بیاریم ولی میگه فعلا بخاطر شرایط مالی بدی که داریم زوده و چند سال دیگه

برای همین پیشگیری صد درصدی داریم تا مرتکب گناه نشیم هم سقط گناهه هم به دنیا آوردن بچه ای توی شرایط بد مالی اونم ایران

لایک نکنید 🙏

شوهرم عاشق اینکه بابا بشه و بچه بیاریم ولی میگه فعلا بخاطر شرایط مالی بدی که داریم زوده و چند سال دی ...

بنظرمن اولین بچه رو ادم ناخواسته ام شد باید نگه داره.شاید بعدش دیگ بچه دار نشدیولی دومی و سومی رو ان موافق نستم