2777
2789

بچه ها کلی خواهر برادر داره صفرررر تا صد خرج پدر و مادرشو میده حتی وسیله براشون میخره در حد صد میلیون

دکتر دوا غذا پوشاک یا مسافرت رفت امد با ماست

پنج تا برادر پولدارم داره که خدا شاهده یقرون که نمیدن تازه ماهی دوبار مهمونیم میان خونه مادرشون با خرج ما

جاریهامم همه روزبروز شیک تر و پولدار تر میشن

شوهرم در حد معمول برای من کم نمیزاره ولی من میگم چرا باید کل مسئولیت با ما باشه اگه فرش میخوان باید نفری بیس تومن بدین حالا دختراشم هیچی چرا فقط از پس انداز ما بره

این تنها و تنهااا مشکل زندگیمونه سه ساله دعوا داریم

اینم بگم خود مادرشوهرم کاملا راضیه میگه از بقیه بچه هام توقع ندارم اونا زناشون پر خرجن فقط دلسوز من شمایید 😯😯😯

حالا خیلی مفصله تاپیک های قبلم هست

الان شوهرم امروز میگف بیا زندگی جدید شروع کنیم اسم کسی رو تو زندگیمون نیاریم دعوا نکنیم من خرجشون کمتر میکنم ولی نمیتونم قطعش کنم عذاب وجدان میگیرم (من نمیگم خدایی نده میگم به نسبت بقیه بده نفری ماهی پنج تومن بدن کافیه )میگه باهام راه بیا دیگه اعصاب جنگ ندارم (هر چی دعوا داریم هفته ای سه بار سر این قضیه بوده وگرنه عاشق و معشوق بودیم )میگه نزار از این دورترشیم

بچه ها چیکار کنم ؟؟؟باهاش راه بیام یا از حقم کوتاه نیام ؟؟

این بیشتر اذیتم میکنه که خواهراش میگن تشکر نمیکنیم وظیفه داداشه که بده و کارمون بی منت هم شده انگار وظیفه ماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نظرم باهاش راه بیا

خب اینا نمیدن دیگه شوهرت نمیتونه بره مجبورشون کنه شمام پول بدین.قبول کرده خرجو کمتر کنه خوبه دیگه

شمام پول بگیر و پس انداز کن برای خودت طلا بخر و...

پدر و مادرش چند سالشون؟

مادر شوهرت که گفته تو چون کمتر خرج میکنی از شما میگیره سعی کن بیشتر خرج کنی که نتونن برنامه بریزن بر ...

اونا خونه عوض میکنن ولی شوهر من میگه مثل اونا خر نیستم برم زیر خرج و بدهکاری

توهم شوهرت رو صفر کن هرما لباس بخر طلا بخا گوشی عوض کن

میدونم مادره باید بهش کمک کرد اما دیگه اینهمه پرویی نوبره

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸

تقصیر خودتم هست تو ماه اینقدر خرج من تا نتونه اینجوری کنه یه کاری کن هر ماه پول کم بیاره ،وام بگیر طلا بخر ،برو باشگاه آرایشکاه البته بچه داشته باشید همه یک مسائل حل میشه چون بچه خودش خیلی خرج داره