2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زندگیمون خراب نکن برای بقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 42 پست
الان سکه صد سوتی یک ونیمه

ببین اول خرج اونارو میده بعد خودمون

نمیدونم همه میگن پرخرج باش ولی من زورم نمیرسه اونم نزول کنه براشون کم نمیزاره

متوجه عمق فاجعه میشین؟؟

حس پدر خانواده داره که بچه هاش گرسنه ان

ببین لباس مارک بخر و اگ مارک نمیخری زود زود لباس بخر چیتان پیمان بخر . بهترین ژل ماسک صورت بخر. خوردنی مثلا مرغ ماهی کوشت میگو زیاد کن برای خونه پرده عوض کن چیزای دکوری بخر وسایل پذیرایی بخر و اینک (همین وسایل ارایش ۱۰ هزار خریدی بگو ۲۰ خریدم و اضافه پول بده سکه پارسیان این پولم پس اندلز کن دزدی ک تیس شوهرت قرارم نیس ببری جایی دیگ ایتطوری دیگ تداره ک بده.

من عقیده دارم عیب نداره بده ولی اگ بچه های دیگ هم دارن باید بدن و دختراش عن نشن ک وظیفته نمیخاد تشکر کنن عن نشن هیج بجه ای در اقبال پدر مادر مسول نیس چون اختیاری نداشت تو ب دنیا اومدنش این پدر مادر هستن ک مسول هستن .والا الان میان میگن چن سال زحمت کشیده بزرگ کرده وظیفش خب زایده باید بزرگ میگزد

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه چاره چیه بزار خرجشونو بده

از بس حرص میخورم پیر شدم بقران اگه احترام خاصی داشتم کنتر حرص میخوردم ولی اینکه ذره ای بین من و بقیه تفاوت نیست حای مادرشوهرم یکی از بچه هاشو بیشتر دوس داره با پول ما براش ترشی و اش و سبزی و همه چی میفرسته اینچیزا مریضم کرده

ببین اول خرج اونارو میده بعد خودمون نمیدونم همه میگن پرخرج باش ولی من زورم نمیرسه اونم نزول کنه براش ...

میدونم منم مثل شما بودم الان بهترم مثلا بهش میگم وام بگیر تا ماشین عوض کنیم یا وام بگیر طلا بخریم مخصوصا الان که هر لحظه طلا داره میره بالا میگم به نفع خودته سود میکنی الان ۴۰۰میلیون وام گرفته که مجبوره قسطش بده بعد دیگه نمیتونه خرج کس دیگه بکنه

ببین اول خرج اونارو میده بعد خودمون نمیدونم همه میگن پرخرج باش ولی من زورم نمیرسه اونم نزول کنه براش ...

ببین از اول باید جلوش میگرفتی الانم بزاری لای منگنه حساب کار دسش میاد. خرج های الکی کن تا سزماه پول کم بیاد مجبور باشه قرص کنه خب قزض کن اول ماه اول باید قرضشو بده بعد ب مادرش. اینا بده بعد ب قول شما ب خونه خودش ک هیجی نمونده اینطوری کم کم خسته میشه می بینه هر ماه کم میاره دیگ کمتر میده شما کم خرجی همینه وقتی می بینه پول زیاد میده تحت فشار نیس شما کاری نداشته باش بزار بده مادرش اینا بعد شما خرح کن انقد ک وسط ماه کم بیاد قرض کنه ببین شده الکی دکتر بزو خب سرمایه حقوق میگیره اول بدهی بعد مادرش بعد بازم برخودش چیزی نمونده و شما همچنان خرج کن تا دیگ خسته بشه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

میدونم منم مثل شما بودم الان بهترم مثلا بهش میگم وام بگیر تا ماشین عوض کنیم یا وام بگیر طلا بخریم مخ ...

باورت میشه هر روز واسه من اینستا پست میفرسته که زن پرخرج عامل پیشرفت نکردنه😯😯😯منم رک بهش میگم از خرج ننه ان کم کن جای این چرت و پرت ها

از بس حرص میخورم پیر شدم بقران اگه احترام خاصی داشتم کنتر حرص میخوردم ولی اینکه ذره ای بین من و بقیه ...

الان که شوهرت میخواد آشتی کنین و مشکلات تون حل بشه

رک و پوست کنده حرف بزنین با هم

یه قانون بذارید

مثلا اینکه فقط ده درصد درآمدش

یا فلان مقدار پول

همین

و دیگه بیشتر از این کمک نکنه

اونم به هر حال نمیتونه بقیه رو مجبور کنه که، از اون طرف هم سخته وقتی می بینه خونوادش ندارن

میتونه هم به حای این خرج ها مثلا از پدر. و مادرش خوته بگیره یا یه چیزی بیشتر از بقیه بچه ها

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که شوهرت میخواد آشتی کنین و مشکلات تون حل بشهرک و پوست کنده حرف بزنین با همیه قانون بذارید مثلا ...

اخه پدر و مادرش هیچی ندارن که بگیره

بیشترین چیزی که منو اذیت میکنه اینه که همه میگن وظیفتونه

یکبار ازم قدردانی نشده

تازه بهم میگن وظیفه است

من میگم لااقل فقط خوراک رو بده ولی خب وقتی مادرش زنگ میزنه فلان وسیله میخوام دلش نمیاد نه بگه

ببین از اول باید جلوش میگرفتی الانم بزاری لای منگنه حساب کار دسش میاد. خرج های الکی کن تا سزماه پول ...

والا از دوماه بعد عروسی شروع کردم به دعوا و خرج کردن مگه فایده داره بچه ننه است دیگه درست نمیشه

اینک از بس دعوا کردم فهمیده حریف دعواهای من نمیشه خسته شده وگرنه قبلا میگف دلم میخواد الان اینو گفت تعجب کردم

اخه پدر و مادرش هیچی ندارن که بگیره بیشترین چیزی که منو اذیت میکنه اینه که همه میگن وظیفتونه یکبار ا ...

یعنی مستاجرن؟ من منظورم خونه زمین حتی طلا بود

یه چیزی که جایگزین این خرج ها بشه

تشکر قطعا نمی کنن

من هم پدرم هم پدر همسرم از این حاتم بخشی ها برای خونواده هاشون زیاد کردن

هیچکس تشکر نمی کنه ...... به جای این بحث با شوهرت سنگ هاتو وا بکن که چقدر در ماه

و همین ... نمیتونه قطع کنه ولی باید مدیریت کنه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یعنی مستاجرن؟ من منظورم خونه زمین حتی طلا بودیه چیزی که جایگزین این خرج ها بشهتشکر قطعا نمی کننمن هم ...

نه مستاجر نیستن ولی خب خونه به اسم خودشونه و هیچوقت اسم ما نمیزنن بعدم به همه میرسه بدون شک