2777
2789
[QUOTE=404244954]خرج چجوری؟ این ترکام رو چی کار کنم؟ افتضاحه وکدری صورتم وسیاهی بدنم[/Qسیاه شدن بدنت ...

یعنی به خدا دستام وپاهام

مثلا دارم درس میخونم روشن هستا بعد اصلا کلا رنگش عوض میشه الان عکسش رو میفرستم براتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترک که همه داریم دختر لیزر هم میشه کردقدت هم خوبه دیه تو ایران متوسطی نه کوتاهورزش که بری کبدت بهتر ...

نه به خدا هیچ کس نداره من انقدر دیدم توی باشگاه دختر که ندارن اصلا

نه ولی 2 سال پیش کبد چرب گرید 3 داشتم همه دخترها یا سفیدن یا قشنگن یا حداقل اگر زشتن بدنشون خوبه ولی ...

تا حالا دو ماه تو خونه موندی دیگه نتونی راه بری هر روز درد داشته باشی تا حالا درد دایم داشتی .دختر خوب برو خدا رو شکر کن یکم خودتو دوست داشته باش اعتماد بنفس داشته باش همین کافیه

تا حالا دو ماه تو خونه موندی دیگه نتونی راه بری هر روز درد داشته باشی تا حالا درد دایم داشتی .دختر خ ...

میدونید

هیچ چی دیگه معنی ندارم برام

کلا توی هرچی افتضاحم

به خدا با هیچ چی هم نمیشورم

کرم دلبان صورتی ارزون بگیر بزن .تو کیفت هم مورگینی مخصوص پوست خشک و حساس بزن .چند شب دنبه گوسفند کرم کن بزن بهش و بزار تو پلاستیک تا صبح عالی میشه .شوینده مخصوص پوست خشک بگیر