2777
2789

خوشگلم یکم اراده احتیاج داری فقط... اول با رژیم یکم وزنت رو بیار پایین بعد شروع کن به پباده روی و ورزش کردن. شما اصلا سنی نداری که حرف از شانس و عدم شانس بزنی...اینا دست خودته خوشگل خانم... فقط کافیه خودتو دوست داشته باشی و برای بهترشدن تلاش کنی

هیچ وقت با ورزش صورت اب نمیشه اون رژیم نا درست هست که صورتو اب میکنه و پوستو خراب میکنه برو بدنسازی ...

این از اون حرفا بوداااا. هیچ وقت با ورزش صورت اب نمیشه علمی ترین جمله ای بود که امروز خوندم

۱۴۰۴/۷/۲۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از وقتی زایمان کردم اصلا از وقتی حامله شدم بدنم پر ترک ران هام قشنگ تیکه یعنی شدن🙂سینه هام شل و ...

رژیم بگیر خب

دور چشم استفادع کن

کرم های ترمیم کننده استفاده کن

باشگاه برو

شکم بند ببند

همینحوری ول کنی خودتو یعنیء

ببین کلا خیلی ناراحتم یک روزی اگر بخوام عروس شمکلا روم نمیشه لباسمو دربیارم که بخوام لباش عروس بپوشم ...

وا

خب پاشو امروز برو ی باشگاه ثبت نام کن

غذا هک هر چی میخوری کم کن

به همین سادگی تا عید میتونی خوش هیکل بشی

82 کیلو

۸۲ ک وزنی نیست خواهرشوهر من قدش ۱۵۵ وزنش ۹۷ تازه انقدرررر اعتماد ب نفس داره هروقت میره توی ایینه میگه فکر نکنم کسی ب زیبایی من توی دنیا باشه ببین دیگه چقدررررر از خود راضی تشریف داره منه بدبخت چی میکشم از دستش مادرشوهرمم سریع پا میشه براش اسپند دود میکنه 🤮🤮🤮

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

مشکل ترک های بدنم هست وقد کوتام وکلا کدری صورتم

ترک که همه داریم دختر

لیزر هم میشه کرد

قدت هم خوبه دیه تو ایران متوسطی نه کوتاه

ورزش که بری کبدت بهتر میشه و پوستت روشن تر

رژیم بگیر خبدور چشم استفادع کنکرم های ترمیم کننده استفاده کنباشگاه بروشکم بند ببندهمینحوری ول کنی خو ...

خوب تازه ۲۶ روزه زایمان کردم

میخوام دوماه بگذره شروع به رژیم و ورزش کنم تا عید لااقل ۱۰ کیلویی کم کنم