2777
2789

بنطرم پماا زینک

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه خیلی قدیمی هستن به نظرت اوکیه؟!

خوب قدیمی باشه پوست ماوهم چند ساله داریم طی میکنیم باهاش پوستمون هم قدیمیه؟؟

مهم جواب دهیهه من نمیدونم ب پوستت بیاادیادن

پوست من ارثی صافه هر وقت زینک زدم مثل برف میدرخشع

ولی جدیدا پوستم مثل قبل نیس

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

خوب قدیمی باشه پوست ماوهم چند ساله داریم طی میکنیم باهاش پوستمون هم قدیمیه؟؟مهم جواب دهیهه من ...

عههههه ممنون عزیزم

آره خب میدونی بخاطر سرما هستش جدیدا پوست خشک میشه

آبرسان و مرطوب کننده بزن که دیگه اوکی باشه

عههههه ممنون عزیزم آره خب میدونی بخاطر سرما هستش جدیدا پوست خشک میشه آبرسان و مرطوب کننده بزن که دیگ ...

من راستش هیچی نمیزنم کلن یادم رفته از وقتی ازدواج کردم همسرم مدام میگه پوستت عالیه هیجی نزن

بس گفتع از کرم بدم اومده فقد کرم بچه میزنم

من راستش هیچی نمیزنم کلن یادم رفته از وقتی ازدواج کردم همسرم مدام میگه پوستت عالیه هیجی نزن بس ...

عزیزم چقدر خوب برعکس پوست من عالی بود الان داره داغون میشه دارم دق میکنم نمیدونم چیکار کنم

من قبلاً هیچی نمی زدم عالی بود

از وقتی رفتم فیشیال و دکتر پوست و

محصولات ویتامین سی و اینا داغونض کردم خودم

عزیزم چقدر خوب برعکس پوست من عالی بود الان داره داغون میشه دارم دق میکنم نمیدونم چیکار کنم من قبلاً ...

من ک پاکسازی پوست و دکتردپوست قبول ندارم چون ندیدم کسی نتیحه بگیره