2777
2789
عنوان

بچه ها تو کمد بابام یه چیزی پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 77 پست
چقد تعجب میکنم از بعضی کاربرایعنی شما بفهمین یکی از اعضای خانواده اتون مشروب و... میخوره کاریش ندا ...

من میخوام به مامانم بگم واسه ما این چیزا اصلا عادی نیس

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مشروب باشه شر به پا میکنم فضولی نکنم؟تو خونه ما اصلا راه نداره از این چیزا بیاد

کاری نداشته باش

کف داره؟

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

یه سری دارو گیاهی برا کبد من گرفتم همشون رنگ تیره دارن با طعم های مختلف شاید دارو مال یه بیماریه خاصه یا شربت تریاکه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
من میخوام به مامانم بگم واسه ما این چیزا اصلا عادی نیس

نه نگو اول با پدرت در میون بذار بگو بابا این تو کمد تو چیکار میکنه؟

نکنه از این چیزا مصرف میکنی اره؟؟؟

اینجوری یه دستی بزن یه مثلا میدونی چیه خیلی حق به جانب جوری که میدونی چیه و داری بازخواستش میکنی چرا میخوره حرف بزن تا بفهمی چیه

و اینکه اگر چیز بدی باشه از تهدید به اینکه به مامانم میگم کنترلش کن

اگه ببینه مامانت فهمیده روش باز میشه

و اینکه بازم میگم اقلا شاید چیز منفی و بدی نباشه

نمیدونم چی باید بگم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اگه مشروب باشه شر به پا میکنم فضولی نکنم؟تو خونه ما اصلا راه نداره از این چیزا بیاد

خونه شما همون خونه باباته ؟ یا خونه خودت ؟! الان میگید مگه فرقی میکنه ! اره . یه تاپیک بزن خونه بابا هستید یا خودتون متوجه میشی ! و خب باباتم حق داره خونشه کاری به گناه ایناش ندارم هر کسی بخودش مربوطه