2777
2789
عنوان

بچه ها تو کمد بابام یه چیزی پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمونه برعکس شده. بچه ها میخوان والدینو تربیت کنن. فضولی نکن دختر جان. به تو ربطی نداره.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
شراب بودی الکل میده فقط شراب قرمز دست ساز هس ک بوی یکم ترشی میده ولی نث آب اناره !!!😐لعنت بر تجربه ...

اره

اما چیزی که واضحه شرابه

حالا کال خودشه یا امانت یا هرچیزی ، بچه نباید فضولی کنه چون اینجوری اعتماد باباشم بهش ازبین میره

ضمن اینکه پدرش بزرگساله این چغلی بازیا زشته

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

چقد تعجب میکنم از بعضی کاربرایعنی شما بفهمین یکی از اعضای خانواده اتون مشروب و... میخوره کاریش ندا ...

برامون عادی نیست ولی ایشونم در حدی نیست که بخواد واسه پدرش تعیین و تکلیف و فضولی کنه بلکه اومد و کاندوم پیدا کرد باید بره جار بزنه این چیه چرا تو کمدته؟؟

شاید اون محلول هم واسه مسائل جنسی باشه تهش کسی که خجالت زده میشه ازکارش خود ایشونه

نه نگو اول با پدرت در میون بذار بگو بابا این تو کمد تو چیکار میکنه؟نکنه از این چیزا مصرف میکنی اره؟؟ ...

😑😑😑

کنترلش کنه! عجب

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
زمونه برعکس شده. بچه ها میخوان والدینو تربیت کنن. فضولی نکن دختر جان. به تو ربطی نداره.

بزرگتر عقل داشته باشه نیاز به تربیت من نداره

عقل نداره که مجبورم تربیتش کنم

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
برامون عادی نیست ولی ایشونم در حدی نیست که بخواد واسه پدرش تعیین و تکلیف و فضولی کنه بلکه اومد و کان ...

گفتم که تو خونه ما کسی حق نداره از این کثافت کاریا بیاره

اون چیزیم که شما میگین فرق میکنه

بزرگتر عقل داشته باشه نیاز به تربیت من ندارهعقل نداره که مجبورم تربیتش کنم

بفرما. راه بازه.

ارهاما چیزی که واضحه شرابه حالا کال خودشه یا امانت یا هرچیزی ، بچه نباید فضولی کنه چون اینجوری اعتما ...

اعتماد بابام مهم نیست

من اگه بابام لب به مشروب بزنه دیگه اسمشو نمیارم

پدرشوهر من یه تایم کوتاهی درگیر اعتیاد شد، با همکاراش مینشستن میکشیدن. دخترش متوجه شد و به هر طریقی خانواده تلاش کرد ترکش بده

اگه خواهر شوهرم میگفت به من ربطی نداره و پدرم خودش عاقله به نظرت تهش به کجا میرسید؟

اعضای یک خانواده همیشه مراقب و نگران همدیگه ان، ربطی هم به کوچیکتری و بزرگتری نداره

اعتماد بابام مهم نیستمن اگه بابام لب به مشروب بزنه دیگه اسمشو نمیارم

تو فازی بچه

خیلی کوچیکی

مونده از این جو بیای پایین

کاملا هم پیداست بچه ای

یه زمانی متوجه میشی هرکس حریم خصوصی خودش رو داره

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹