2777
2789
عنوان

بچه ها تو کمد بابام یه چیزی پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 76 پست
دخالت تو کار بقیه و گشتن کمد بقیه چیه ؟! انگار این یکی تو خانواده شما طبیعیه ! خب رو کن .. باباتم از ...

تصوراتم ازش شکست حتی نمیتونم به چشم پدر بهش نگاه کنم واقعا براش متاسفم

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تصوراتم ازش شکست براش متاسفم

ببین من توجیح ندارم

اما شراب خاصیت دارویی زیادی هم داره مخصوصا سنگ

دوم اینکه تا جایی که میدونم تو قرآن و زندگی همه اماما بوده و میخوردن

انقدر بد به بابات نگاه نکن

حالا اصلا هم نمیدونی چرا اونجاست

برای خودشه یا کسی؟

شاید هم چیز دیگه ای باشه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

ببین من توجیح ندارماما شراب خاصیت دارویی زیادی هم داره مخصوصا سنگدوم اینکه تا جایی که میدونم تو قرآن ...

اماما مشروب میخوردن؟ پناه بر خدا

اینو از کجا آوردین؟

نمیتونم بهش بد نگاه نکنم، دست خودم نیست

فکر کنم اشتباه ریپلای زدی من نگفتم شما گفتی دخالت کنهچرا شراب به سیاهی هم هست من خودم دیدم

شراب سیاه نداریم اونی که عکساشو تو اینترنت دیدی شبیه سیاهه تو واقعیت قرمز گیلاسی هست شراب انگور سیاهه حالا اینم معمولی نیست مردم بیشتر عرق و ویسکی اینا میخورن که سفید یا زرد هست

چرا همه میگن فضولی نکن!؟ایشون نگرانههمین اتفاق برای خودتون بیفته خیلی ریلکس اون وسیله رو میذارید سرج ...

اخه ایشون به حای نگرانی میخواد بیشتر مچ بگیره اینش بده خودشم خیلی عقل کل میدونه

شلخته بودن با کثیف بودن فرق داره میدونستی اینوووووووو😎😍😘

ببین من توجیح ندارماما شراب خاصیت دارویی زیادی هم داره مخصوصا سنگدوم اینکه تا جایی که میدونم تو قرآن ...

تو قران؟ اماما عرق میخوردن؟

بودی دیدی از کدوم بی عقلی شنیدب میشه بگی کجای قران نوشته

اخه من صدبار همه قران خوندم چرا ندیدم نوشته حلاله فقط حرام نوشته

❤️

بابای من حتی لب به سیگار نمیزنهتصوراتم ازش شکسته شد واقعا براش متاسفم

خیلی سخت گرفتی تصورت شکسته شد..؟؟

پدر هرچی که باشه هرکاری که بکنه پدره کسی قراردادی امضا نکرده چون پدر شماست حق نداره لب به چیزی بزنه و طبق فرمایشات شما زندگی کنه!

اینو منی بهت میگم که پدرم معتاد شیشه بود صفر تا صدمو گزاشتم که ترک کنه جاهایی رفتم سر خم کردم کلانتری دادگاه که فقط بتونم نامه بگیرم بیان ببرنش کمپ ترک اعتیاد نه یکبار بلکه چندین بار فرستادمش کمپ تو شرایطی که مادرم میخواست طلاق بگیره .....

چون اینقد دوسش داشتم که نمیخواستم خودشو کارتن خواب و داغون کنه هیچوقتم برام تصویرش خراب نشد و نمیشه الانم فقط سیگار میکشه و اینقد مثل شما گیر نیستم بهش بااینکه حتی برگشت بهم و گفت تو چکاره بودی که منو فرستادی کمپ حتی اگه کتکمم بزنه برام مهم نیست چون میخوام داشته باشمش و سالم باشه الانم تا حدی که ببینم کاراش خطرناک و باعث فروپاشی خانواده نشه کاریش ندارم.

اخه ایشون به حای نگرانی میخواد بیشتر مچ بگیره اینش بده خودشم خیلی عقل کل میدونه

بیشتر که میخوره تاپیک برای کامنت و بازدید گرفتن باشه تا واقعیت ولی

بوی شراب اصلا شبیه سرکه نیس

تازه مشروبات الکلی حتی بو هاشون هم شبیه هم نیست عرق و ویسکی و آبجو و ... همشون بوهای متفاوتی دارند

فقط آبجو بخاطر تخمیری بودن اگه سالم باشه یه ذره شبیه به سرکه هست که اونم رنگش تیره نیست اصلا

چون یه تاپیک دیگه هم زده هرچی بقیه گفتن چیز دیگس ریپلی زده پرسیده شرابه؟ انگار دوست داره بقیه بگن شرابه

بیشتر که میخوره تاپیک برای کامنت و بازدید گرفتن باشه تا واقعیت ولیبوی شراب اصلا شبیه سرکه نیس تازه م ...

خب خوبه شما هم این جمله رو یاد گرفتین که تاپیک برای کامنت و بازدید گرفتنه ما عقده توجه نداریم اونم تو نی نی سایت

اگه نگرانیای دیگران براتون مسخره ست میتونید خودداری کنید از نظر دادن