2777
2789
عنوان

خانواده هامون مخالفن

45 بازدید | 4 پست

قصد هردومون واقعا جدیه ولی خونواده هامون با هم دشمنی دارن اون منو معرفی کرده به خونوادش اونام گفتن نگی بیاین بریم خاستگاریش منم در مورد این خانواده به بابام گفتم ولی نگفتم خونواده پارتنرم هستن اونم گفت خونواده خوبی نیستن و.... وقتی ما خیلی کوچیک بودیم اینا دعواشون شده ولی به هیچکدوممون نمیگن چیشده

ولی تقصیر ما چیه:)

باید چیکار کنیم؟:)

کوردم

فقط میتونم بگم به حرف کن و اگه میگن نه مخالفت نکن

خیلی آدم دیدم که خانواده موافق ازدواجشون نبودن و تهش یا به جدایی یا یک زندگی خیلی خیلی سطح پایین رسیدن

دانشجوی حقوق | پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

فقط میتونم بگم به حرف کن و اگه میگن نه مخالفت نکنخیلی آدم دیدم که خانواده موافق ازدواجشون نبودن و ته ...

از نظر مالی که مشکلی نداره خیلیم خوبه

خیلیم همو دوست داریم:)

کوردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر مالی که مشکلی نداره خیلیم خوبه خیلیم همو دوست داریم:)

همه چی که پول و مال نیست دختر خوب، عاشق بودن هم زندگی خوب نمیسازه. اخلاق، شخصیت و خانواده و حتی نحوهٔ بزرگ شدنش توی زندگی مشترک سهیمه. شما که داری با یک پسری ازدواج میکنی با خودش، با خانوادهاش، با تروماهاش، با اخلاقش، با عادات خوب و بدش ازدواج میکنی.

دانشجوی حقوق | پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

همه چی که پول و مال نیست دختر خوب، عاشق بودن هم زندگی خوب نمیسازه. اخلاق، شخصیت و خانواده و حتی نحوه ...

واقعا هم خیلی با اخلاقه کار خودشو داره اخلاقش خیلی خوبه اهل سیگار و مشروب و اینا نیست زود عصبی نمیشه

کوردم