2777
2789
عنوان

خانمای متاهل و عقدی ی لحظه بدویین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 44 پست
حتما از اول فاصله رو حفظ نکردی بدتدپرین اشتباه با خانواده شوهر عروس جوگیره

17 سالم بود.همون روز اول ده دست کت و شلوار تو حمام خیس خورده بود.لجن خالی با دست شستم.الانم بعد سی سال به خونم تشنه ان.

الان متوجه شدم

ببین این حرکت خب خوب نیست و میتونه اذیت کنه ادمو اما

ببین ما هممون با ادمای سمی درگیریم نمیشه کاریش کرد تنها کاری که میکنی این باشه که تجسس نکن خانوادشن من مادر شوهرم میشینه کنار همسرم پچ پچ میکنن باهم خواهر شوهرم دوساعت با همسرم تو اتاق بودن و من نه کنجکاو شدم بدونم نه هیچییییی به من ربطی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا مثلا من خونشونم یهو میبینم با شوهرم پچ پچ میکنه و من حالم بد میشه مثلا چند وقت پیش درگوشی حرف میزدن یهو شوهرم بلند گرفت مامان میگه امسال برای روز مادر مثل پارسال روسری نگیرین زیاد دارم بعد من رفتم دیدم مامانش میگه ای خنگ چرا بلند گفتی خجالت میکشم

الان متوجه شدم ببین این حرکت خب خوب نیست و میتونه اذیت کنه ادمو اما ببین ما هممون با ادمای سمی درگیر ...

تجسمی نمیکنم همسرم بهم یا بعضی وقت ها حرکاتشون رو رفتار همسرم تاثیر داره مثلا روز زن پارسال گفت بودن چون شب بیدایی براش دوتا کیف گرفتی دیگه کادو نمیخواد

سر ی موضوعی بحثمون شد اونم این حرف تکرار میکرد و این حرفش واسم عجیب بود تا اینکه آشتی کردیم و خودش گفت چون مامانم اینجوری گفته

بکسی باج ندین اخرشم طلبکارتون میشن

واقعا من خودم اسباب کشی داشتن تا آخر بودم موقع ظرف شستن حالم خیلی بد بود ولی بازم داشتم میشستم تا شوهرم دید گفت بذارین زنم بیاد حالش بده مستقیم و صریح گفت نه باید بشوره😐

ای بابا //////: عجببببب

اره تازه جالب تا همین چند وقت پیش هی به بهونه نداری پول میگرفتن بعد میدیم رفته برای خودش و دخترش لباس خریده

بعد قرعه کشی خونگی بهشون هی جلو همه و چند بار پولمون بدین

و یا اینکه ی بار به شوهرم زنگ زده بود از بابات خجالت میکشم تو برام پول بریز😐😐😐

اخه پشت سرم به شوهرم خیلی لوسش میکنی و ازش میترسی یا خرج تون زیاد زندگی نمیتونین جمع کنین ولی باز می ...

یا خدا انگار خانواده و شوهر خودمو داری میگی

من خیلی عذاب کشیدم با این بچه ننه لوس خانوادشم ک توقع دارن هیچی نخوری نپوشی نگردی حتی نخوابی حتی خودشم.دخالتا خانواده.قهرهای خودش چند روز چند روز به خونه پدرش.نشون دادن چتامون ب خوانوادش.اعتماد نداشتن بابت سپردن عابر بانک دست زن.توقع کار کردن زن بیرون توقع زدن خونمون اسم ننش....اووو خیلی زیادن خدا صبرت بده

اره تازه جالب تا همین چند وقت پیش هی به بهونه نداری پول میگرفتن بعد میدیم رفته برای خودش و دخترش لبا ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

عهههه واااااا

نمیدونم چرا حتما باید یه ادم سمی باشه که عذابمون بده

یا خدا انگار خانواده و شوهر خودمو داری میگی من خیلی عذاب کشیدم با این بچه ننه لوس خانوادشم ک توقع دا ...

نه من اولا شوهرم همه چی رو میگفت ولی الان با کلی دعوا خیلی چیزا رو نمیگه چون خودشم از خانوادش و دوست ندارن درموردش اینجوری بگن یا ازش ناراحت بشن چون خداکنه یکی ناراحت بشه کلی منتشون رو میکشه😟

الان مادرشوهرم واسه کالابرگ خیلی حرص میخوره و تو رفتار هم نشون میده چون ما بعدش رفتیم یک پاکت شیر از یخچال اونم شوهر دوست داره برداشتیم و خوردیم فکر کن فرداش زنگ زده دیگه دست نزنید مال بچه هاست

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐عهههه واااااانمیدونم چرا حتما باید یه ادم سمی باشه که عذابمون بده

واقعا تازه این پشت سر ها باز کمی قابل تحمله خانوادم رو دعوت کرده بودن برای مشخص شدن تاریخ عروسی بعد فکر کن انقدر پرو که جلوی من به مامان و بابام جهاز دیگه در شان خونه بزرگی که داریم میدیم باشه