2777
2789
عنوان

خانمای متاهل و عقدی ی لحظه بدویین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میبینی اینجوریه چرامیری خونشون؟

من نرفتم من فقط به خاطر شوهرم اونم با خودش هفته ای یکبار میرم بقیه تایما بیرونیم یا خونه ما فقط واسه خواب میریم طبقه پایینشون تا عروسیمون فعلا اون شیر هم شوهرم خودش تنهایی برداشت هر چی گفتم بخر گفت خستم الان درک میکنن

شوهرم هم حمایتم کنه اما مادرشوهرم ی جوری یاد داره عذاب وجدانش رو تحریک میکنه یا خجالت میده شوهرم رو

میدونم چی میگی

گلم یه دعوایی چیزی راه بندازیاشوهرت بازبون نرم کن بریدجای دیگه

بخدا اینا خونت میگیرم توشیشه تااخرعمر

عزیزم تااولشه بفروشیدبرید جای دیگهبخدا پشیمون میشی سخته

اره خب برای منم خیلی سخته ولی مال خودشون قرار یک از خونه های دیگه شون که ساختمون کناریشون نصف پول با خودشون نصفه دیگه ما بقیه رو هر ماه حقوق شوهرم بدیم تا یک و نیم میلیارد نرخ تعیین کنن تازه بعدشم الانم دست مستاجر اجاره و رهن مال خودشون تا کامل بخریم اونم مجبوری قبول کردیم تازه میگم حداقل طلا بگیریم بره بالا به جای پول نقد چون شاید هفت هشت سال طول بکشه باباش میگه اگه بخواین خودسر باشین برین اجاره و جهاز هم نمیدیم و ما رو تو فشار گذاشته😭😭😭

میدونم چی میگیگلم یه دعوایی چیزی راه بندازیاشوهرت بازبون نرم کن بریدجای دیگهبخدا اینا خونت میگیرم تو ...

اخه پولی براش نذاشتن تازه اگه بدن هم دوساله تو عقدم برای اجاره باید حداقل باز یکسال صبر کنم پول بشه دیگه خسته شدم از عقد😭

اره خب برای منم خیلی سخته ولی مال خودشون قرار یک از خونه های دیگه شون که ساختمون کناریشون نصف پول با ...

این کاری که میگیو نمیکنن مطمعن باش

عزیزحهزت بچینی خونش تمومه دیگه

بعدچندسال میای روحرفم

حتا اگه شوهرت ده تا خونه جداهم بخره.ننش نمیزاره ازجاتون تکون بخورید

فقط باید به همسرت احترام کامل بزاری و خودت رو تو چالش ها قرار ندی. و رابطه با خانواده همسر محدود باشه. یا اگر رابطه ی زیادی داری پس بیخیال باش و توکلت به خدا باشه. اگر توکل کنی بخدا .که خدا مکر آدم ها رو به خودشون برمیگردونه