2777
2789
عنوان

بچه ها میشع بگین ینی هک شدع

44 بازدید | 7 پست

دیشب گوشیم تو شارژ بود خودم حال بودم رفتم کشیدم رفم تو برنامه دیدم از طرف من برا یکی پیام رفتع ک من اون طرف اصلا نمیشناسم شمارشو از پیام عادی هم این اتقاق افتاده خیلی ترسیدم از دیشب جدا از اون چیز دیگ هم شذ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنامه ای که در حالت عادی و در فهرست دیده نمیشه و برات جدیده رو پاک کن فقط از قسمت برنامه های تنظیما ...

اها باشع

اتفاقم دیشبم همین کار کردم ی برنامه جدید نصب کردم پاک کردم

منم ی زمانی توی روبیکا برنانه های گول زننده نصب میکردم ساعت یک شب بود تقریبا حدود ۱۱ تا شماره ناشناس که انگار من بهشون پیام داده بودم تو پیام هام بودن حالا محتوای پیام هایی که از طرف من فرستاده بودن چی بود؟

کد ورود شاد تلگرام دیوار و کلی سایت و برنامه های مختلف با مشقت این مشکل رو برطرف کردم

منم ی زمانی توی روبیکا برنانه های گول زننده نصب میکردم ساعت یک شب بود تقریبا حدود ۱۱ تا شماره ناشناس ...

وای چ ترسناک

اینا بازامنیتی بودن

بعد پاک کردین درست شذ؟؟