2777
2789

سرکار تا میام یه چای بخورم ارباب رجوع میاد با حالت طلبکار یه ساعت باید براش توضیح بدم ...چناد بار واحد عوض کردم ...بعضیها چند بار میان یه موضوع رو میپرسن ..هزار بار توضیح میدن قانونی نیست و ....نمیفهمند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار با مشتری یا ارباب رجوع همینه.باید صبور بود

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

سامانه قطعه از چشم ما میبینن انگار ما پامونو گذاشتیم رو سیم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اتفاقا شما اصلا شعور ندارین خدا کار آدم رو به مراکز دولتی و امثال شما نرسونه که انگار ارث باباتون رو خوردیم یادتون رفته حقوقی که میگیرین بخاطر همینه که پاسخگوی مردم باشین و وظیفه تونه وظیفه نه لطف؟چاییت رو بشین خونت بخور شعورت رو هم ببر بالا با مردم درست برخورد کن نمیدونم چرا رو رفتار شماها هیچ نظارتی نیست انگار اومدین به قول خودت پشت میز بشینین چایی بخورین حتی در حد آدم معمولی هم روابط انسانی رو بلد نیستین و شعور اجتماعی ندارین چه برسه به عنوان آدمی که وظیفشه با مردم درست برخورد کنه

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

کارمندا ک همش تو محل کارشون الاف و بیکارن، ی سوال جواب میدن اونم با هزارتا فیس و ادا و افاده

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

کارمندا ک همش تو محل کارشون الاف و بیکارن، ی سوال جواب میدن اونم با هزارتا فیس و ادا و افاده

پرو پرو میگه تا میخوام چایی بخورم...

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

خب چون چند بار میپرسن دلیل بر بی تربیت بودن نیست .شاید منظورتو نمیفهمن وگرنه بیمار نیستن ده بار یه سوال رو بپرسن

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اتفاقا شما اصلا شعور ندارین خدا کار آدم رو به مراکز دولتی و امثال شما نرسونه که انگار ارث باباتون رو ...

دقیقا اکثرشون همینن

پولی ک میگیرن بنظرم حلال نیست

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

ببخشید وسط چای خوردن شما میان...عزیزم اولویت کار ارباب رجوع هست چای رو توی وقت استراحتتون میل کنید در آبدارخانه ای جایی اینطوری نظم همه چیز رعایت میشه.

بعدم اگر قرار بود بفهمن که خودشون کارشون رو میکردن !

تو مباحث قانونی و حقوقی مردم نیاز ب توضیح دارن در واقع جز سختی کار شماست و باید بپذیرید.

بعضی اوقات قانون اینقدر پیچیده مطلب رو میگه ما ک دوتا لیسانس و یه ارشد داریم توش میمونیم

پرو پرو میگه تا میخوام چایی بخورم...

ی چایی خوردن دو دقیقه وقت میبره، اینا صبح تا شب در حال لاس زدن و الافین