2777
2789
عنوان

چهل ساله ها به بالا ک یدونه بچه دارید راضی اید

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 78 پست

من عاشق بچم اما یکی اوردم وضع مالیمون خوبه

اما

خودمو همسرم از خواهر برادر خیری ندیدیم

همش تبعیض پدر مادر

خداروشکر بچم تنهاست خودشم راضیه

هرچی هست برای خودشه

حتی محبت ما همش برای خودش

بچه یدونه خوبم هستن خواهر برادر داشتن فقط خودش نیست تمام آسیبها باهاش منتقل میشه عموما مادر پدر تو ا ...

من سه تا برادر خواهر دارم ببخشید نه تنهاهیچ غلطی برام نکردن فقط اسمشون یدک میکشم همین همه مشکلاتم پای خودمه یک سوالم حتی نمیپرسن ازم راجب مسائلم بااینکه سی سالمه ومادرجوانی دارم اونم فکر خوش گذرونی خودشه میگم اونم کاش نبود حداقل میگفتم بی مادر و خانوادم ...تااینکه هستن ولی شبیه بی خانواده هام...حتی شوهرمم بهم میگه که چقد فکر خودشونن فکر تونیستن اصلا یعنی میبینه رفتاراشونو.ترجیح من همین یدونه بچه اس مگر اینکه توانایی اوردن دیگه ای داشته باشم.

شاد و سلامت باشید 💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروز هم من هم همسرم به بچمون میگیم تو قند این خونه ای ،تو نبات خونمونی تو عشقی

چندین بارم بهش ابراز علاقه میکنیم

چیزایی که خودمون توی زندگیمون ندیدیم چون هم من هم همسرم سه تا بچه بودیم توی خانواده هامون

و چون بچه بزرگ بودیم باید همیشه تو خونه کار میکردیم

همسرم که میگه همیشه توصف نون و شیر بوده

من سه تا برادر خواهر دارم ببخشید نه تنهاهیچ غلطی برام نکردن فقط اسمشون یدک میکشم همین همه مشکلاتم پا ...

من خیلی ها رو اینجوری مثل شما دیدم تازه اونا هم که ادعا خوبی دارن و با هم ردیف هستن تمام مشکلاتشون میرسه میاد وسط زندگی آدم . درگیری دارن

حداقل بگو دو تا نه سه چهارتا.بچه بیاریم جلوش جو بریزیم؟آبم که نیست بخوره.هوای الوده هم نفس بکشه!واقعا انگیزه زیادی داریم برای بچه دار شدن مگر هیچ فکری در مورد چطور زندگی کردنش نکنیم.

من عاشق بچم اما یکی اوردم وضع مالیمون خوبهاماخودمو همسرم از خواهر برادر خیری ندیدیمهمش تبعیض پدر ماد ...

منفی فکر میکنی چون تجربه خوبی نداری

بچه ها رو پشت و پناه هم بار بیاری نعمتن

آنقدر میتونن هوای همو داشته باشن از کودکی تا بزرگسالی که هیچ جیزی باهاش برابری نکنه

کسی حق توهین نداره من ۳۹سالگیم آخرین بچمون که چهارمی بود آوردم وبازم مردد هستم پنجمی بیارم یا نه خیلییی دلم میخاد ولی پسرم قصد ازدواج داره واسه همین سخته

درآمد هم فقط همسرم شاغل هست وحقوق کارمندی

ولی خیلییی معتقدم خدا رزق میرسونه البته قناعت هم لازمه خداروشکر در تربیت فرزند موفق بودم بچه هام خیلی مودب وقایع هستند و همه ازشون تعریف میکنند به خاطر ادب وتربیتشون

به نظر من تا ۴۸. ۴۷ سالگی فرصت هست بیارید که پشیمانی سودی ندارد

کسی حق توهین نداره من ۳۹سالگیم آخرین بچمون که چهارمی بود آوردم وبازم مردد هستم پنجمی بیارم یا نه خیل ...

خدا حفظشون کنه. میشه سن خودت و بچه هاتو بگی؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
۴۴ خودمپسرم ۲۰۱۵۱۱۵

زنده و برقرار باشید.ولی دیگه با پنجمی فاصله سنیت خیلی میشه بچه ها دوست ندارن.چون خودم تجربه دارم.انگار مادر،مادربزرگ آدمه و همیشه حسرت دوستاشو میخوره ک چقد مادراشون جوونن. این یعنی خود من

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.