2777
2789

میخواستم بدونم شما ورم دست و پاتون از کی شروع شده و چیکار میکنین؟؟

من از این هفته احساس میکنم پاهام گرمتر شده و موقع خواب حس میکنم ورم دارن فشار خونم هم  بیشتر اوقات 9بعضی وقتها 11میشه چاق هم نیستم تو غذاهامم اصلا نمک نمیزنم چیکار کنم درست بشه این ورمه

بنظرم پیاده رویتو و فعالیتتو بیشتر کن

منم یمدت ورم داشتم، فعالیتمو بیشتر کردم خوب شدم

تاثیر داره

هنگامی که دَری از خوشبختی به روی ما بسته می شود، درِ دیگری باز می گردد........ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم می دوزیم، که درهای باز را نمی بینیم.

من الان ک ماه اخرم یه مقدار ورم کردم ولی بازم کم.

نرمش های سبک انجام بده بذار خون تو پاهات جریان پیدا کنه.تو خوردم برنج هم مراعات کن مثلا دو وعده تو ی روز برنج نخور 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براي من از ماه هفت شروع شد الانم ببشتر شده ففط تحمل ميكنم كاريش نميشه كرد☺️البته ازمايش ادرار هم دادم براي مسمويت بارداري كه خداروشكر خوب بود فشارمم خوب بود

👼🏻🤰🏻دلبندم بند بند دلت را به خدايي بسپار كه بيشتر از من هوايت را دارد👼🏻🤰🏻
اخه جفتم سرراهیه دکتر گفته استراحتتو بیشتر کن

جفت منم رراهیه.تو استراحت مطلقی یا ناهارو اینارو درست میکنی؟

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
اخه جفتم سرراهیه دکتر گفته استراحتتو بیشتر کن

ببين عزيزم برنج و ماكاروني و سيب زميني رو محدود كن سعي كن در هفته خياي كم بخوري من اينا رو نميخورم يه ذره هم ورم ندارم خداروشكر و اينكه چاقم نشدم 

جفت منم رراهیه.تو استراحت مطلقی یا ناهارو اینارو درست میکنی؟

من کلا همه جا میرم همه کارم میکنم ولی زیاد نه .مثلا بیرون میرم با ماشین میرم ده دیقه سرپا میشم بعدش برمیگردم خونه. خونه م غذا رو بیشتر مامانم میده ولی بعضی وقتها هم خودم بیشتر وسایلشو  اماده میکنم واسه ابکش کردن برنج و اینا ولی از شوهرم کمک میگیرم. 

ببين عزيزم برنج و ماكاروني و سيب زميني رو محدود كن سعي كن در هفته خياي كم بخوري من اينا رو نميخورم ي ...

منم بیشتر نون میخورم برنج و اون جور چیزا رو دوست ندارم منم تو پنج ماه دو کیلو اضافه وزن دارم ولی جدیدا الوچه و نمک خوردم فک کنم اونا کردن

من هفته۳۷ و ۳۸ هستم و اصلا ورم نکردم.درکل همیشه نمک غذام متعادل.عادت به شوری و پرنمکی ندارم.بنظرم نمکتو از اینی که هست کمتر کن.سعی کن برنج و ماکارونی و سیب زمینی ایناهم کم بخوری.شام هم غذاهای سبک بخور.نون و ماستی.نون پنیرخیاری.و...

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..

من ورم پا داشتم چاق نیستم و مثل شما نمک هم مصرفم زیاد نیست

مخصوصا وقتی زیاد سرپا باشم و پاهام آویزون باشه بیشتر میشه

دستامم که از 4 ماهگی ورم داره الانم بیشتر شده نمیتونم ببندم دستامو

❤زندگی 
من کلا همه جا میرم همه کارم میکنم ولی زیاد نه .مثلا بیرون میرم با ماشین میرم ده دیقه سرپا میشم بعدش ...

منم فعالیت زیاد ندارم

تا الان مامان داده غذامو

پیاده روی هم ده دیقه بیشتر ندارم

اوایل به خاطر لک بینی فعالیتم کم بود بعدش زیر دلم درد میکرد دکتر گفت مراقب باش الانم که سنگین شدم نمیتونم

❤زندگی