میخواستم بدونم شما ورم دست و پاتون از کی شروع شده و چیکار میکنین؟؟
من از این هفته احساس میکنم پاهام گرمتر شده و موقع خواب حس میکنم ورم دارن فشار خونم هم بیشتر اوقات 9بعضی وقتها 11میشه چاق هم نیستم تو غذاهامم اصلا نمک نمیزنم چیکار کنم درست بشه این ورمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
براي من از ماه هفت شروع شد الانم ببشتر شده ففط تحمل ميكنم كاريش نميشه كرد☺️البته ازمايش ادرار هم دادم براي مسمويت بارداري كه خداروشكر خوب بود فشارمم خوب بود
👼🏻🤰🏻دلبندم بند بند دلت را به خدايي بسپار كه بيشتر از من هوايت را دارد👼🏻🤰🏻
جفت منم رراهیه.تو استراحت مطلقی یا ناهارو اینارو درست میکنی؟
من کلا همه جا میرم همه کارم میکنم ولی زیاد نه .مثلا بیرون میرم با ماشین میرم ده دیقه سرپا میشم بعدش برمیگردم خونه. خونه م غذا رو بیشتر مامانم میده ولی بعضی وقتها هم خودم بیشتر وسایلشو اماده میکنم واسه ابکش کردن برنج و اینا ولی از شوهرم کمک میگیرم.
من هفته۳۷ و ۳۸ هستم و اصلا ورم نکردم.درکل همیشه نمک غذام متعادل.عادت به شوری و پرنمکی ندارم.بنظرم نمکتو از اینی که هست کمتر کن.سعی کن برنج و ماکارونی و سیب زمینی ایناهم کم بخوری.شام هم غذاهای سبک بخور.نون و ماستی.نون پنیرخیاری.و...