2777
2789
عنوان

یه سوال راجع به کیت تخمک‌گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد رو خوردوخوراکش نمیتونم کنترل کنم همه چی مبخوره 

همه چیز بخوره مردا زیاد مهم نیستن تو باید رحمت گرم و قلیایی کنی .تو مهمی.ولی روزایی که میخاین نزدیکی کنین به رنده کن بیار ۱ ساعت قبل باهم بخورین یا سیب قرمز بیار به عنوان میوه 

یعنی ممکنه؟ میگم نکنه این ماه تخمک‌گذاری ندارم

خانم عزیز شما اول باید حدود ۲تا ۳ ماه از کیت استفاده کنی تا دستت بیاد که حدودا چند روزه بعد پریود احتمالا خط پرنگ تر هست.وقتی داری کیت رو هم تو این ۲ یا۳ ماه آزمایش میکنی از دماسنج هم استفاده کن صبح ها قبل از هرکاری دماسنج رو بزار اصولا یکی تا ۲ درجه دمای بدن وقت تخمک تغییر میکنه .دماسنج رو بزار کنار تختت که حتی تکون نخوری اینو دکتر گفت .انشالله به مراد دلت برسی .یاحق

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
اگه پسر میخای یک در میان نزدیکی نکنی ها.چون احتمال دختر بالا میره.بچه اولته یا دوم؟

برای پسر دار شدن کار خاصی باید کرد؟ من یه دختر دارم.برا دومی میخام پسر باشه چیکار کنم.لطفا راهنمایی

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
برای پسر دار شدن کار خاصی باید کرد؟ من یه دختر دارم.برا دومی میخام پسر باشه چیکار کنم.لطفا راهنمایی

عزیزم تایپیکهای قبلی بخون یاد میگیری .بهترین روش همون سونوگرافیه که روز تخمکگداری دقیق میگه نه کیت ها