2777
2789
عنوان

اونایی میگید مرد قد بلند خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 38 پست
جالبیش اینه هرچیزی از خدا بخای برعکس میشه دیدمکه میگم 😂😂

خب اونجوری باشه کلا ازدواج نمیکنم همین الانم حس غول پیگیری دارم😕

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ مشکلاتی؟ منم قدم بلنده ولی خیلی مشکلات نداریم که

نداشتن خواستگار بلند تر از خودم

جا نشدن توی ماشین های کوچیک زیر دوش و برخورد سر به درختان و اشیای بالا و مهمترینش با دست نشون دادن و مسخره کردن تو ایران...

قد بلند عامل بد بختی🥲

نداشتن خواستگار بلند تر از خودم جا نشدن توی ماشین های کوچیک زیر دوش و برخورد سر به درختان و اشیای با ...

بیخیال ازونجا شروع کن که خودت رو دوست داشته باشی... مگه چنده قدت که اینارو میگی؟

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

بیخیال ازونجا شروع کن که خودت رو دوست داشته باشی... مگه چنده قدت که اینارو میگی؟

۱۸۲ از ۸۰ درصد پسرا جامعه بلند ترم اکثرا ۱۷۰ هستن میرم بیرون انگار غولم بینشون🥲🥲

قد بلند عامل بد بختی🥲

182

چقد باکلاس... تک میشی بابا من جات باشم ورزش میکنم و انداممو رو فرم نگه میدارم عالی میشه

من خودمم ورزش میکردم الان حامله شدم نمیتونم... حاملم هستم قدم باعث شده همه جام قلمبه نشده قشنگ موندم ورزشه هم کمک کرده البته

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

چقد باکلاس... تک میشی بابا من جات باشم ورزش میکنم و انداممو رو فرم نگه میدارم عالی میشهمن خودمم ورزش ...

غذا کم میخورم لاغر بمونم الان اسکینی هستم تقریبا ولی قدم حس میکنم زیادی بلنده مثلا ۱۷۵ بودم عالی میشد

قد بلند عامل بد بختی🥲