2777
2789
عنوان

شوهرت وقتی بیکاره بهش نگو اینو میخوام اونو میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس 

شوهرمن سه سال بیکار بود نمیگفتم الانم که رفته سرکار عادتش شده که خرجم نکنه...

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...

اینا چیه یاد بچه های مردم میدین.خواسته های اساسی همیشه باید مطرح بشه.دیگه اون چه مردیه که خرج لباس بیرون و خونه و اصلاح صورت زنشم نداره.همینا به رفیقاشون و خانوادشون برسن مثل ریگ پول خرج میکنن.

دیروز با همسرم بیرون بودیم یه خانم پشتمون میومد با دوستش حرف میزد ما میشنیدیم میگفت چرا شوهرم سکته بدم که میخوام برم عروسی صد سال نرم که چی یه قر بدم بیام بعدم میرم خونشون یه چیز میخرم میبرم 🙄🙄شوهرم گفت یاد بگیر چه مراعات شوهرو میکنه

خانومه😐

من😲

همسرم😝😝😝

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

وقتی چند ماه بیکاره چیکار کنیم هوا بخوریم عروسی نریم باشه مهمونی نریم باشع خرج لباس نکنیم باشه ولی شکم گرسنه که این جیزا رو نمیفهمه اونو چیکار کنیم

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
اینا چیه یاد بچه های مردم میدین.خواسته های اساسی همیشه باید مطرح بشه.دیگه اون چه مردیه که خرج لباس ب ...

والل چطور برای رفیق و خوشگذرونی پول دارن اونوقت بگی پول لباس بده نداره از همین تریبون اعلام میکنم اشتباه منو نکنین مراعات شوهرو نکنین انقد خرج رو دستش بزارین که فکرش جای دیگه نره زیر بار زن و زندگی له بشه تا غلط کنه بره دنبال خوشگذرانی

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍