2777
2789
عنوان

مادرا هیچ وقت چنین ظلمی در حق بچه هاتون نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 39 پست
خیلی حس بدیه درکت میکنم سال ها بعد از مادرت متنفر میشی و هیچکس درکت نمیکنه و تورو باز مقصر میدونن

دقیقا همه منو مقصر میدونن

البته من کل خانواده بم ضربه زدن

منم برا این ازدواج نمیکنم چون زندگیم خراب میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم آفرین به عقلت و شعورت آفرین دمت گرم

کتک خوردی حبس شدی ولی بازیچه اون پسر و وسیله تخلیه جنسیش نشدی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ن گذرمون بهم نمیوفته خداروشکر بعد اون سال تا حالا فقط ی بار دیدمش

مادرت نفهمید بعدها هم؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
الان چطوره زندگیت

تو همون سن که درگیر این مشکلات بودم یکی از دوستای همون پسر متوجه شد چه ظلمی در حق من شده چون من گوشیمو گرفته بودن برام گوشی گرفت مخفیانه نگه دارم تا از حالم باخبرباشه مراقبم باشه و میگفت بهم تکیه کن هرچیزیم بشه من هستم اون زمان فکر میکردم از سرمعرفته یا فقط ی دوست عادیه اما یک سال بعد فهمیدم دوستم داره که اینکارارو کرده بعد اون بهش گفتم باید راجبت فکر کنم ی مدت گذشت حدودا دوسال و من فهمیدم واقعا ادم خوبیه اوایل فکر میکردم با دوستش همدسته و الکیه اما کم کم فهمیدم اینجوری نیست بعد ۸سال دوستی باهم ازدواج کردیم و الان همسرمه حداقل اون همسایه باعث اشنایی ما شد

درکت میکنم همشو میفهمم کم کم روح ادمو نابود میکنن

من ۲۴ سالمه حبسم کردن نذاشتن درس بخونم یا شاغل شم

فقط کتکم میزنن تا ازدواج غلط کنم

منم حاضرم خودکشی کنم ولی ازدواج غلط نکنم

من ۲۴ سالمه حبسم کردن نذاشتن درس بخونم یا شاغل شمفقط کتکم میزنن تا ازدواج غلط کنممنم حاضرم خودکشی کن ...

تا چه مقطعی تحصیل کردی اگر دیپلم داری هرجور شده برو دانشگاه

تا چه مقطعی تحصیل کردی اگر دیپلم داری هرجور شده برو دانشگاه

خیلی دیر رفتم ترم ۱ هستم

هیچی نذاشتن پیشرفت کنم

بیکار گذاشتنم تا زوری شوهر بدن

امروزم کتک کاری داشتیم

من شغل و پیشرفت میخواستم اینا همش میکوبن سرم بیکار بمونم و بدنم شخص سنتی

میفهممت عزیزم منم ی جورایی همین مشکل برام پیش اومد البته کلی بی عقلیم داشتم یکم متفاوت ولی تاحدی همین شکلی پیش اومد خیلی سخته منم همیشه تو فکرم میگم هیچ وقت نمیزارم بچم اذیت بشه خیلی اذیت شدم واقعا

دقیقا همین اتفاق برای من افتاد بااین تفاوت که همکلاسیم ازم اخاذی میکرد و وقتی دیگه بهش باج ندادم رفت پیش بابام و کلی دروغ به نافم بست پدرم هم ازش تشکر کرد و منو برد خونه وانقد باکمربند منو زد که کمر بند پاره شد..بازهم اون دختر سراغم میومد و ازم اخاذی میکرد و من بی پناه ترین بودم