2777
2789

من مادرم بینهایت سمی بود و هست و همین رفتارهاش باعث خیلی از مشکلات تو زندگیم شد امشب از سر ناراحتی یاد ی موضوعی افتادم گفتم براتون تعریف کنم که شما مراقب بچه هاتون باشید . من ۱۴سالم بود ی پسر همسایمون بود بهم گیرداد که با من واردرابطه شو منم ردش میکردم بعد یک ماه با همکاری دوست نامردم شماره منو پیدا کرد عکسامو از دوستم گرفت و تهدیدم کرد اگراوکی ندی به خانوادت میگم با من بودی من اولش به مامانم گفتم موضوعی اونم از طریق دوستم پیگیری کرد اما به جای باور کردن حقیقت که حرف من بود حرف دوستمو باور کرد و بهم گفت قطعا ی چیزی هست که ترسیدی خودت زودتر گفتی بهم خلاصه اون پسر از طریق دوستم چندتا عکس خصوصی از من گیراورد منظورم عکسای داخل خونست ن عکسای بد وگفت میتونم ادعا کنم با این عکسا خونتونم اومدم و بیا خونه ما اگر نیای این عکسارو نشون خانوادت میدم و همینو میگم من مطمئن بودم اگر بگه شرایطم خیلی بد میشه اما حداقلش این بود من عاقل بودم و به تهدید پسره گوش ندادم بلاکش کردم و نتیجه این بود پسره تهدیدشو عملی کرد به مامانم گفت دخترتو بی ابرو میکنم اگه ندی به من چون با من خوابیده و کلی دروغ دیگه اون روز هیچکس از من دفاع نکرد هیچکس نبود حرفمو باور کنه من فقط کتک خوردم تحقیر شدم گوشیمو گرفتن و حتی میخواستن دیگه نزارم برم مدرسه و سال ها منو تو خونه حبص کردن فقط میتونستم برم مدرسه من میدونستم این اتفاقا میوفته اما بین گزینه بد و بدتر انتخاب کردم میدونستم اگر به تهدید بها بدم بدترشم سرم میاد اما هربچه ای تو اون سن ممکنه مثل من شجاعت به خرج نده و تن به تهدیدا بده تو هرشرایطی حرف بچتونو باور کنید تو هرشرایطی حتی اگر اشتباه کردن حمایتشون کنید اگر شما اینکارو نکنید یا مثل من تنها میشه و سال ها با درد میجنگه یا گیر ادمای عوضی خیابونی میوفته دختر و پسر هم نداره

🥺🥺🥺🥺

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 🫂💔چه دوست نامردی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من از بدو تولد تو حبس خونگی بودم چون دخترم

گوشیم نداشتم تا ۱۷ سالگی

ولی باز هم بهم شک داشتن

برخلاف الان بچگی ادم شادی بودم خیلی میخندیدم

هی جلوی روم میگفتن این حتما مواد زده

میرفتم تو اتاق گریه میکردم

ولی باز تکرار میکردن این حرفا رو

تو بچگی پارک رفتنی یبار تو سرسره بازی پله ها رو سریع رفتم بالا ، بالای سرسره یه پسره بود میخواست سر بخوره پایین

گفتن میخواستی خودتو بچسبونی بهش دیگه نبردنم پارک تا سالها

گوشی که گرفتن برام هر یکی دو هفنه یبار میگرفتن همه چیشو چک میکردن حتی اهنگامو باز میکردن کامل گوش میدادن وسطش ویس پسر نباشه

همیشه هم با وجود اینگه شاگرد اول مدرسه بودم تهدیدم میکردن نمیذارم درس بخونی💔

فکر کن ۱۲سال دوست بودیم

الان چطوره زندگیت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.