2777
2789

اینستا پر فیلمای هوش مصنوعی شده

نی نی سایتم پر تاپیک فیک :/

حالا تاپیکی چند هست؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یوتیوب هم همین شده خواهر دیگه خسته کننده شده قبلا خیلی خوب بود

:)) عه چرا من هنوز به یوتیوب و پینترست امیدوارم

البته اره قبول دارم اکثرا محتوا عین هم می زنن از رو دست هم بدون هیچ خلاقیتی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ببین پینترست تازگیا ندیدم فعلا ولی یوتیوب پرر شده هوش مصنوعی

اوه جدا :// یوتیوب چند وقته نرفتم

اوه جدا :// یوتیوب چند وقته نرفتم

آره و واقن هم مسخرن ببین اوایلش که قسمت shortها میری اینقد طبیعی انجام میدن که شک میکنی یهو میزنی میزنی همششش میشه هوش مصنوعی پشت سر هم دیگه خسته و مصنوعی میشه برات و کلافه

آره و واقن هم مسخرن ببین اوایلش که قسمت shortها میری اینقد طبیعی انجام میدن که شک میکنی یهو میزنی می ...

وای چقد بد

اعصاب ادم خرد میشه

مخصوصا این فیلمایی که از کنار هم زندگی کردن حیوونا می ندازه ادم اولش خوشش میاد بعد یهو می خوره تو ذوق ادم که چی بشه اخه

قدیم انیمیشن می دیدم می دونستم فیلم کارتونه واقعی نیست اما فیلمای هوش مصنوعی نمی دونم چرا انقدر بی هویته واسم

وای چقد بد اعصاب ادم خرد میشه مخصوصا این فیلمایی که از کنار هم زندگی کردن حیوونا می ندازه ادم اولش خ ...

وای دقیقاا همینه

یهو مثلا ی ورزشکار ازون بالا میپره در مصنوعی ترین حالت ممکن حیوونا مصنوعی ....

خیلی عجیب شدن اصلا زیبایی ندارن بعضیاشون اوایلش اینقد طبیعین شک میکنی که این واقعیه یا نه بعد چندتا میره جلو به قول شما میفهمی چقد مسخره و بی هویتن.اکسپلور هم هستن ولی نه اینقد

وای دقیقاا همینهیهو مثلا ی ورزشکار ازون بالا میپره در مصنوعی ترین حالت ممکن حیوونا مصنوعی ....خیلی ع ...

حیف باشه :/

نمیدونم از ی طرف داره کمک میکنه واقن ولی از طرفی انگار جهان قابل لمسمون رو داره میگیره ازمون 🫠

اره منم پاسخگویی هاشو دوست دارم

با اینکه حس می کنم قبلا خودم سرچ می کردم امتحان می کردم بهتر بود اما تو این فیلما دیگه حالم نمی دونم چرا گرفته میشه

انگار هی قراره دلمون واسه قدیما تنگ بشه