ماه۰۰2 مدیر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 978 عنوان کی اصن دیده شب بمونه | مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 62 پست یه روز خورشید واسه شب میخونه هیچ جا فرق نداره رنگ آسمونشمنم هرجا باشم دلم پیش اونه یه روز برمیگردم تهران کنارت تهرااااااان کنارت (عاشق نشدماولی ک..خل چرا ) همه چیز از درون تو آغاز میشود امروز | 01:39 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 11181 چشم، خیلی دوست دارم اینکار رو بکنم، ولی متاسفانه بلد نیستم چشمتون سلامت.برو تو قسمت حساب كاربريت.اونجا كه اسم كاربري و اينا هست. گزينه هاي ديگه داره.مثلا.سن. تحصيلات. جنسيت. يه گزينه هم هست نوشته امضاء. اونجا بزن روش و تايپ كن كاربر اقا هستم.به همين راحتي سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
heshi1 عضویت: 1404/07/21 تعداد پست: 445 چشمتون سلامت.برو تو قسمت حساب كاربريت.اونجا كه اسم كاربري و اينا هست. گزينه هاي ديگه داره.مثلا.سن. ت ... زنده باشی، مرسی از راهنماییت
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 11181 زنده باشی، مرسی از راهنماییت خواهش ميكنم سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.