2777
2789
عنوان

زندگیم مثله ملی ا شایدبدتر

495 بازدید | 29 پست

بنظرتون مرد حتما باید خیانت کنه یامعتاد باشه؟خداروشکر بچه ندارم سوهان روحمه داغونم کردع دیوونس پارانویا مازوخیسم دوقطبی ایناروداره منم دیوونه کرده قرص میخورم نمیدونم چراعاشقشم میخوام جداشم برم سرکاردعام کنید یاامام زمان یا خدااا

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم میزنه بدبینه زندانیم ۲۶سالم منم خانوادم حمایت نمیکنن ولی الان فقد میخوام برم فقد

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

😐😐😐😐😐😐😐

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

منم زندگیم مثل ملی هس ولی خب دست بزن نداره 

ولی همین گیر دادناش کلافم کرده 

دلم هوس بیرون کرده برم یکم بگردم ولی نمیزاره که همش خونم پوسیدم 

باهیچکی هم رفت و امد نداریم جز مامان خودشو مامان بابای من 

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
هم میزنه بدبینه زندانیم ۲۶سالم منم خانوادم حمایت نمیکنن ولی الان فقد میخوام برم فقد

خوبه که بچه نداری 

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...