2777
2789
میگن غذا که بیفتن دیگه شیر شب احتیاج ندارن.بچه من انقدر شیر میخورد شبا صبحا اصلا صبحانه نمیخورد، و ک ...

بچه منم صبحا که بلند میشه میلی به شیر نداره فکر کنم از بس شبا بلند میشه شیر میخوره سیر میشه

من منظورم وقتی بود بزرگتر شده بود و احتیاج به شیرش کمتر شده بود وابستگی نداشت که شیر بخوادقبل ۶ماهگی ...

اره واقعا کمکه

تو نوزاد کولیکی و رفلاکسی که واقعا خودش یه درمانه اصلا!

تا دو سال و نیم خورد. الانم ۳ سالشه یکی بهش میگه دوست داری نینی بخرید؟ میگه اره بزنمش پستونکشو بگیرم!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا کمکهتو نوزاد کولیکی و رفلاکسی که واقعا خودش یه درمانه اصلا!تا دو سال و نیم خورد. الانم ۳ س ...

ای خدا جوجه🥰😍😍😍

خدا حفظش کنه

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

نه فقط دو ثانیه بودنه انقد یهویی بود حواسم نبود بگیرم

نه عزیزم دو ثانیه که تشنج نیس همه بچه ها این لرزش های چند ثانیه ای رو دارن لرزش وقتی طولانی میشه و دستش رو میگیری بازم لرزش قطع نمیشه این تشنج به حساب میاد

نه فقط دو ثانیه بودنه انقد یهویی بود حواسم نبود بگیرم

نگران نباش اون بخاطر تب بالا لرز کرده شاید واکنش طبیعی بدن برای پایین آوردن دمای بدن که اگه شدید بشه میشه همون تشنج.اگر تشنج بود میفهمیدی مطمئن باش

باز نگرانی ببرش دکتر...

تورو میبینم یاد خودم میفتم انقدر سختگیر بودم بچه داری رو زهر خودم کردم اونطور که باید لذت بچمو نبردم از حساسیتم مدامم بلا میومد سر بچم

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

نه عزیزم دو ثانیه که تشنج نیس همه بچه ها این لرزش های چند ثانیه ای رو دارن لرزش وقتی طولانی میشه و د ...

انشالله همینی که شما میگی بوده باشه😞💕

اخه تو همین دو ثانیه سیخ شد و صورتش قرمز شد

شیرم که همیشه کمهولی اخرشبا شیرخشک میدم و میخوابونم که مثلا سیر بخوابه ولی بازم بیدار میشهانقد قبل ۴ ...

شایدازشیشه شیرشِ،شیشه شیرشو عوض کن،شیشه شیرهای ایرانی هوا می گیره و بچه

رفلاکس وکلیکی میشه ازشیشه شیر خارجی استفاده کن گرون ولی خوب می ارزه بچه راحت می خوابه

پستانک هم وقتی می خوادبخوابه بهش بده وقتی بید اره بهش نده که وابستش نشه

انشالله همینی که شما میگی بوده باشه😞💕اخه تو همین دو ثانیه سیخ شد و صورتش قرمز شد

وای گفتی سیخ شد یاد ختنه کردن پسرم افتادم مامانش بمیره بچم انگار برق گرفته بودش خشک شد چشماش زده بود بیرون و جییییغ میزد

نگران نباش اون بخاطر تب بالا لرز کرده شاید واکنش طبیعی بدن برای پایین آوردن دمای بدن که اگه شدید بش ...

ممنون آروم شدم با حرفت ،ببین بیشتر به سیخ شدن و قرمز شدن صورت شبیه بود تا لرز

منم دقیقا خیلی حساسم و با این حساسیت بیشتر مشکل براش به وجود میاد ولی دیدم اونایی که حساس نیستن بچه هاشون چه قد راحت و خوب بزرگ میشن