2777
2789
عنوان

بوی بد دادن

211 بازدید | 22 پست

از بوی بد دادن میترسم همیشه قبل از باشگاه حموم میرم اسپری میزنم تو باشگاه هم ادکلن و اسپری صدتا خوشبو کننده میزنم دوست ندارم مربی تذکر بده اما بازم میترسم تذکر بده چون ورزشم رزمیه تحرک خیلی زیاده چیکار کنم کلا بو ندم و خیلی بوی خوبی بدم از این حساسیت بیام بیرون داره دیوونم میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من ب شدت بو میده ینی بدبخت همکلاسیاش..

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

وقتی قبلش دوش گرفتی چرا باید بو بدی آخه؟🥴

نمیدونم چرا اما بخاطر ورزش رزمی تعریق زیاد دارم تو سر تایم کلاس خودمو میکشم بجای آب دمنوش درست میکنم با دارچین و گل محمدی اینا میریزم تو بطری اونجا میخورم دهنم بو نده همش شکلات ادامس میجوم

نمیدونم چرا اما بخاطر ورزش رزمی تعریق زیاد دارم تو سر تایم کلاس خودمو میکشم بجای آب دمنوش درست میکنم ...

اگه بدن تمیز باشه حتی اگر عرق هم بکنی همون لحظه بوی بد نمیده خیالت راحت