2777
2789

فقط شیر خشک 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنام خدا  شیر خشک بده والسلام  اصنم اون تصورات منفی و غلطی ک تو ذهنمون ساختن برا شیرخشک ...

واقعا بچم وخودم داریم اذیت میشیم

راستی چرا شیرخشک میدم زیاد بالامیاره؟

مارک چی بگیرم

واقعا بچم وخودم داریم اذیت میشیم راستی چرا شیرخشک میدم زیاد بالامیاره؟ مارک چی بگیرم

دختر منم زیاد بالا میاورد ببلاک ای ار خیلی خوبه اصلا بالا نمیاره و یبوست هم نمیشه

❤خدا جون عاشقتم❤
چرا نوزادتو اعذیت میکنی بابا شیر خشک بده دختر من سینمو نگرفت منم شیرخشک دادم الانم که سه ماهشه از هم ...

بهم قوت قلب دادی همه میگن نده

امروز یکم بهش دادم کلی بالا آورد 

چ مارکی بگیرم

واقعا بچم وخودم داریم اذیت میشیم راستی چرا شیرخشک میدم زیاد بالامیاره؟ مارک چی بگیرم

حتما زیاد بش میدی اول ۳۰سی سی درست کن بده اگه اضافه اومد و سیر شد ک هیچی اگه بازم دیدی میک میزنه و شیر تموم شده دفعه بعد ۶۰تا درست کن

شیر نان خیلی خوبه ولی باز باید امتحان کنی ببینی بش میسازه یا ن 

الان اوج روزاییه ک کلی باید وزن بگیره بچت از ۴-۵ماه ببعد درگیر دندون دراوردن میشه وزن نمیگیره خیییییییییلی براتون سخت میشه هاااا 

هر کی ام پرسید چرا شیر خشک میدی بگو دلم میخاد و تموم 

اصن نیاز نیس خودتو بچه رو اذیت کنی ک چار تا خاله خانباجی نگن شیر خشک میده 

بهم قوت قلب دادی همه میگن نده امروز یکم بهش دادم کلی بالا آورد  چ مارکی بگیرم

منم مامان و بابام مادرشوهرم کلی حرف بارم کردن که چرا میدی و مادر خوبی نیستی ولی من و همسرم تصمیم گرفتیم بدیم بهتر از اینه که گرسنه بمونه و اعذیت بشه وزن گیری شش ماهه اول خیلی مهمه الانم راضیم پست بالا هم گفتم دختر منم زیاد بالا میاورد همه جور مارکی امتحان کردم اپتامیل و ببلاک و ببلاک کامفورت و بیومیل ولی اخر ببلاک ای ار دکتر داد غلیظه ولی اصلا بالا نمیاره

❤خدا جون عاشقتم❤

من الان نمیفهمم داری خودتو عذاب میدی یا بچه رو.  خب شیر خشک بده دیگه. شیرت شاید چیزی نداره و سیرش نمیکنه زور که نیست بچه وزن نگیره و هزارتا کمبود پیدا کنه خوبه؟