2821
2789
عنوان

چطوری این درس و بخونم اه

85 بازدید | 6 پست

سر درس همش حواسم پرت میشه... رشتم ریاضیه هیچی ازش نمیفهمم استرس دارم همش اشتباه کنم و خراب میکنم یا حواسم پرت میشه به این فکر میکنم درس بخونم آخرش که چی؟ پیر میشم از زندگیم لذت نمیبرم. یا اینکه سرم درد میگیره درسا تو مخم نمیره همش هم استرس دارم... دستمم همش درد میگیره یکم میخوام مسله حل کنم گرم میکنه... چرا اخه

منم رشتم ریاضیه..

میفهمم تمرکز نداشتن واقعا خیلی بده من خودمم اکثر نمره هایی که از دست میدم بخاطر بی دقتی و گیج بازیه نه اینکه بلد نبودم سوالو.. حتی معلمامم بهم میگن

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که نباید زیاد فکر کنی ولی خب خودمم نتونستم درستش کنم

مراقب خودتون باشید 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم رشتم ریاضیه.. میفهمم تمرکز نداشتن واقعا خیلی بده من خودمم اکثر نمره هایی که از دست میدم بخاطر بی ...

هر کاری میکنم نمیشه فکر نکنم... دست خودم اصلا نیست همیشه اینطوری بودم روزی چند ساعت درس میخونی؟ البته اگه دوست داشتی بگو 🌹

هر کاری میکنم نمیشه فکر نکنم... دست خودم اصلا نیست همیشه اینطوری بودم روزی چند ساعت درس میخونی؟ البت ...

والا درس خوندنم اصلا مرتب نیست که بگم روزی اینقدر.. یه مشکل دیگمم همینه😭

من مثلا یه روز 2 ساعت میخونم یه روز 10 ساعت..

مراقب خودتون باشید 💔

2825
2823
2791
2779
2792