سدات مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2389 عنوان برای یه پبتزا چقدر پنیر بگیرم 83 بازدید | 12 پست قالبم۳۵ سانته و گردهپیتزا مخلوط میخوام درست کنم نه خیلی پر پنیر باشهنه خیلی کم پنیر اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏 دیروز | 20:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سدات مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2389 کم بریز 😐خب میگم حدودب چقد مبخواد میخوام برم خرید کنم میخوام بدونم بر اساس اون تغدادی که میخوام درست کنم بخرم اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏
سدات مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2389 حدود ۱۰۰گرم متشکرم اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏
چهارمینـــــــکاربری عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 1012 😐خب میگم حدودب چقد مبخواد میخوام برم خرید کنم میخوام بدونم بر اساس اون تغدادی که میخوام درست کنم بخ ... اندازه دو مشت
سدات مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2389 ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم یعنی خیلی پر پنیر باشه ۲۰۰ گرممن میخوام ده تا ازین قالب بپزم یعنی دو کیلو بگیرم بسع بنظرتون؟دونیم کیلو بگیرم کم نیاد؟ اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 30870 یعنی خیلی پر پنیر باشه ۲۰۰ گرممن میخوام ده تا ازین قالب بپزم یعنی دو کیلو بگیرم بسع بنظرتون؟دونیم کی ... الان دقیق بهت میگم صبر کنمن خیلی درست میکنم
سدات مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2389 الان دقیق بهت میگم صبر کنمن خیلی درست میکنم مرسی ازت قطر قالبم دقیق یک و نیم وجبه اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 30870 مرسی ازت قطر قالبم دقیق یک و نیم وجبه ببین من خمیر آماده میخرمکه قطر ۳۰ سانتی هستنعلاوه بر رو پیتزا،رو خود نون هم پنیر میریزن دیگه، جمعابرای ۱بسته که ۴تا خمیر داره ۶۵۰ گرم پنیر میزنم،شما میگی کم پنیر میشه ۵۰۰ گرم
سدات مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2389 ببین من خمیر آماده میخرمکه قطر ۳۰ سانتی هستنعلاوه بر رو پیتزا،رو خود نون هم پنیر میریزن دیگه، جمعابر ... من خودم اخه خمیر درست میکنمسینی فرم قطرش۳۵ سانتهفکر میکنم هرکدوم ۲۰۰ گرم بس باشهحالا من ۲.۵ کیلو خریدم امشب فکر میکنم بس باشه اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏