2777
2789

سلام

اولین سالی که عروسی کردین و اومدین سر زندگیتون، خانواده خودتون یلدایی براتون آوردن؟

شما این رسم رو داشتین؟

و اینکه اگه رسم داشتین خانوادتون چه چیزهایی آوردن؟

رسم ک داشتیم ولی هیچی نیاوردن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

هفته دیگه میام میگم🥹😍

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=404178814]رسم ک داشتیم ولی هیچی نیاوردن[/QUOTEاینکه رسم داشتین و خانواده چیزی نیاوردن، مادرشو ...

اونا حق اظهار نظر نداشتن خودم دلم شکست البته خب بقیه مناسب هام براشون بی اهمیت بودم

همین ک سال به سال نمیرم سمتشون

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چند وقته ازدواج کردی؟ 😍

حدود ۵ ماهه عزیزم

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

اونا حق اظهار نظر نداشتن خودم دلم شکست البته خب بقیه مناسب هام براشون بی اهمیت بودمهمین ک سال به سال ...

اصلا بنظرم هیچ وقت سر این رسم و رسومات و آوردن و نیاوردن اش ناراحت نشو، من خیلی از این رسم ها رو دوست ندارم و نه تنها موجب خوشحالیم نیست بلکه بعضی هاش موجب ناراحتیم هست، مثل رسم دیدن جهیزیه (اگه این رسم مزخرف نبود خیلی از وسایلی که الآن استفاده ندارم نگرفته بودم این وسایل فقط جا گرفته و خونه م کوچیک هم هست و اینکه سختی جابه جایی و تمیز کردن وسایل رو نداشتم) یا رسم سیسمونی و.... خیلی بدم میاد.

خدا از مادرشوهرم نگذره که خیلی از این رسم های مزخرفات رو به گردنم گذاشته،من که هیچ وقت نمیبخشمش.