2777
2789

؟

بیاین با هم حرف بزنیم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

دو روز تو شیدایی بودم بعدش رفتم تو فاز افسردگی

دارو می خورم که نمیزاره زیاد فاز شیداییم و افسردگیم عمیق بشه

ولی الان سه روزه افسردم ۱۳ ساعت می خوابم

خونه داغون

پسرمم افسردگی داره می بینمش فرومیریزم

می پاشم

هیچی خوشحالم نمیکنه هییییچی

خونه رو گ و ه برداشته برنامه میریزم تمیز کنم ۵ دقیقه که انجام میدم دبگه نمیکشه مغزم میرم دراز میکشم

هیچ انگیزه ای ندارم

خیلی ناراحتم حق من این نبود

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد افسرده شدم موهامم سفید شده اتاق منم افتضاحه حال ندارم اصلا جمع کنم

منم همین

مسئولیت خونه رو نمی تونم رو دوش بکشم

پسرمم مریض روحیه

اصلا داغونم

شما دارو نمی خوری ؟

نه همون طور که گفتم پدرم اهمیت نمیده مادرمم وقتی 8 سالم بود فوت کرد پدرم حقوقش به نامم زد دیگم نمیزاره برم سرکار همین کارش افسردم کرده و از تو خونه نشستن اخلاقم و قیافمم پسرونه شده نه دوست پسری دارم نه نامزدی بس قیافه داغونه

نه همون طور که گفتم پدرم اهمیت نمیده مادرمم وقتی 8 سالم بود فوت کرد پدرم حقوقش به نامم زد دیگم نمیزا ...

به نظزم یواشکی بزو دکتر با خاله ای کسی

مشاوره هم خوبه

به نظزم یواشکی بزو دکتر با خاله ای کسی مشاوره هم خوبه

جایم نمیشناسم از وقتی مادرم مرد خاله دایی هم همشون مردن عمه عمو که با پدرم مشکل دارن سر خونه پدریشون 4 ساله دارن دعوان میکنن

جایم نمیشناسم از وقتی مادرم مرد خاله دایی هم همشون مردن عمه عمو که با پدرم مشکل دارن سر خونه پدریشون ...

خودت نمی تونی بری ؟

اگذ نمی تونی بری

قرص فلوکستین ۲۰ داروخونه بگیر بی ضرره و بی ضرهه

بخور ۳ هفته بعد اثر میکنه روحیتو بهتر میکنه. داذوی سبکیه