2777
2789

سلام

فرداوپنجشنبه دادگاه یاسوج باز هست وتا چه ساعتی؟

ممنون میشم اگه اطلاع دارین بهم بگید

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

شما استان فارس بودید درسته ؟ دزدتون یاسوجی بوده ؟

آره من استان فارس هستم..دزدمون هم یاسوج دستگیر شده ولی یاسوجی نبوده

رفته بوده اونجاهم کلاهبرداری کنه که دستگیرشده

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا فردا میخوایم بریم یاسوج ولی نمیدونم فردا داگاه باز هست یانه و یا تاچه ساعتی هستن

آره من استان فارس هستم..دزدمون هم یاسوج دستگیر شده ولی یاسوجی نبوده رفته بوده اونجاهم کلاهبرداری کنه ...

یادمه شما رو از کجا میدونید یاسوجی نبوده الان باور کن چقدر طلا ازاین اون دزدیده

یادمه شما رو از کجا میدونید یاسوجی نبوده الان باور کن چقدر طلا ازاین اون دزدیده

پلیس فتا بهمون گفت

اصلیتش زاهدانی هست ولی مشهد زندگی میکنه

آره شاکی زیاد داره معلوم نیست ما کی به پولمون برسیم

مطمئنا باید باز باشه دادگاه میخوای زنگ بزن ۱۱۸ شماره بگیر یا بپرس دقیق

توی اینترنت زدم نوشته بود باز هست ولی فردا تنها نمیدونم کارمون میشه یانه

اینجا پنجشنبه ها دادگاه تعطیل هست میخواستم بدونج یاسوجم همینطوره یانه

پلیس فتا بهمون گفتاصلیتش زاهدانی هست ولی مشهد زندگی میکنهآره شاکی زیاد داره معلوم نیست ما کی به پول ...

وای وای استان فارس شده بلوچ و لر همه دزدی کلاهبرداری بعید میدونم بتونه پول بده خاک تو سرش ما سال ۹۹ یه تیبا ۲ ازمون کلاهبرداری کردن دوسال دادگاه رفتیم پولمون گیرمون نیامد

وای وای استان فارس شده بلوچ و لر همه دزدی کلاهبرداری بعید میدونم بتونه پول بده خاک تو سرش ما سال ۹۹ ...

دزدتون هنوز زندان هست یانه

فقط ازشما کلاهبرداری کرده بود یا کسای دیگه هم بودن

فردا چهارشنبه هست فکر کنم

آره فردا چهارشنبه هست ولی فردا فکرنکنم کارای دادگاه تموم بشه

دزدتون هنوز زندان هست یانهفقط ازشما کلاهبرداری کرده بود یا کسای دیگه هم بودن

چند تا بودن براما شهرستانی بودن ولی تهران زندان بودن اره زندان بودن میگفتن پول نداریم شوهرمم چون راه دور بود ولشون کرد بعدم همه چی گرون شده خدا لعنتشون کنه هیچوقت نمیبخشمشون

آره فردا چهارشنبه هست ولی فردا فکرنکنم کارای دادگاه تموم بشه

نه یه پروسه طولانیه برا ما دوسال بیشتر دررفت امد بودیم اخرم کلی سکه ازشون گرفتن دادگاه بهمون نداد خیلی شاکی بودیم شاید ۱۰۰ تا سکه ها دادگاه برداشت برا خودش

چند تا بودن براما شهرستانی بودن ولی تهران زندان بودن اره زندان بودن میگفتن پول نداریم شوهرمم چون راه ...

واقعا خدالعنتشون کنه

منکه دلم میخوادببینمش کتکش بزنم کمی دلم خنک بشه