2777
2789
عنوان

با این گرونیا چجوری مردم دورهم جمع بشن شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسیسن؟

خیر اصلا اینجوری نیست ما نمیخوایم باعث خ ج زیاد بشیم چون خانواده خیلی پرجمعیتی هستیم همه با بچهومون ۲۵نفریم کلی خرج شام و مخلفاتش میشه این تصمیم رو بچهاشون باهم گرفتین

خدا برکت بده بهت ک کمک میکنیما حتی برای بچه خودمونم ممیتونیم بخریم

عزیزم ❤❤

دخترم ثمره عشمون تو وصلم میکنی به زندگی از اون لحظه ای که پاتو گذاشتی تو شکمم تا وقتی جون تو تنمه همیشه یه تکیه گاه داری اونم منمممم. تا همیشه عاشقتم.. منتظرم بیای هر روز با عشق تو از خواب پامیشم دنیام صورتی شده نمیدونی منو بابا با چه ذوقی داریم اتاقتو میچینیم واسه تک تک جزئیات اتاق خوشگلت با بابا کلی ایده پردازی میکنیم چون عاشقتیم🥺منو بابا بیصبرانه منتظر اومدنتیم. راستی از این هفته گوشات حسابی تیز میشه بابا همش باهات صحبت میکنه و من ذوق میکنم برات🥺دخترم همدمم دوست دارم. بخاطر وجود تو من هم امسال روز مادر، مادر شدم... مرسی که اومدی عشق کوچولوی من😍😍 تو تا ابد منو بابا رو داری که مثل کوه پشتتیم😘😘😘😘😘دختر نازم از این هفته دارم تکوناتو واضح حس میکنم من قربونت بشم مامانییی قربون قد و بالات بشم با اون وول خوردنت عسل من 😍😍😍(هفته ۱۸)

خدا خیرت بده.
جمع شدن ما ایرانی ها با خانواده دور هم و نگه داشتن سنت های قدیمی ما راه طولانی ای اومده. حمله مغول و اعراب و روس ها و خلاصه کلی جنگ و قحطی و خشکسالی ...
من دلم روشنه که جمع می شیم با کم و زیاد. خدا کنه یه روزی اوضاع بهتر بشه.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

چند وقته خیلی دلم آجیل میخواد. آجیل شور.

شایدبعدا بتونم بخرم ولی دلم نمیاد یک و نیم میایون به یک آجیل پول بدم

منم چند روزه به این فکر میکنم چطوری دور هم جمع بشیم با این قیمت های نجومی و درآمد های کم.

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
بازم خدا عمرت بده هوای بعضی ها را داری ،دلشون خوش میشه ،کارت به اندازه صد تا زیارت رفتن ارزش داره

من تو بهزیستی مشغولم بعضی خانواده های تحت پوششمون حتی واسه نون شبشون موندن

دخترم ثمره عشمون تو وصلم میکنی به زندگی از اون لحظه ای که پاتو گذاشتی تو شکمم تا وقتی جون تو تنمه همیشه یه تکیه گاه داری اونم منمممم. تا همیشه عاشقتم.. منتظرم بیای هر روز با عشق تو از خواب پامیشم دنیام صورتی شده نمیدونی منو بابا با چه ذوقی داریم اتاقتو میچینیم واسه تک تک جزئیات اتاق خوشگلت با بابا کلی ایده پردازی میکنیم چون عاشقتیم🥺منو بابا بیصبرانه منتظر اومدنتیم. راستی از این هفته گوشات حسابی تیز میشه بابا همش باهات صحبت میکنه و من ذوق میکنم برات🥺دخترم همدمم دوست دارم. بخاطر وجود تو من هم امسال روز مادر، مادر شدم... مرسی که اومدی عشق کوچولوی من😍😍 تو تا ابد منو بابا رو داری که مثل کوه پشتتیم😘😘😘😘😘دختر نازم از این هفته دارم تکوناتو واضح حس میکنم من قربونت بشم مامانییی قربون قد و بالات بشم با اون وول خوردنت عسل من 😍😍😍(هفته ۱۸)

ما امسال عروسیدعوتیم ولی بهترین روش اینه هرکی شامو خوراکی خودشو جمع کنه ببره خونه میزبان ب یکی فشار نیاد دورهم بخورن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خیر اصلا اینجوری نیست ما نمیخوایم باعث خ ج زیاد بشیم چون خانواده خیلی پرجمعیتی هستیم همه با بچهومون ...

۲۵ نفر ک پرجمعیت حساب نمیشن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.