2777
2789
عنوان

متاهلم همش شبا خواب روابط ج ن س ی با مردای غریبه رو میبنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 91 پست
اره والا انقدر حالم بد میشه بعد چقدر حس بدیه که تو خواب میبینم ازشون باردار شدم شکمم بزرگ شده بچه او ...

اونایی که تو خواب هستن در واقع همون نزدیکا محرام یا هرچی نیستن بلکه اجنه هستن که شبیه اونا هستن شبا قبل خواب سه بار توحید بخون و استغفار کن ۵ بار آروم خوابت میبره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری خیلی حس حال بهمزنیه منم چندبار خواب اینطوری دیدم با اینکه مجردم ولی بعد از اینکه بیدار شدم ح ...

ببین منم مثلا دیشب خواب ی همکاریمو دیدم که ده سال پیشباهاش کار میکردم. و حتی یادم نمیاد اسم و فامیلش و قیافه اش دقیقا چطور بود ولی توی خواب قشنگ قیافه اش تداعی شد

اونایی که تو خواب هستن در واقع همون نزدیکا محرام یا هرچی نیستن بلکه اجنه هستن که شبیه اونا هستن شبا ...

آره منم اینجور میشدم بعدها هم خیلی اذیتم میکردن ولی خب ما حضوری رفتیم پیش یه سید خوب شدم

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم