من یلدای دوممه پارسال با شوهرم و مادرش رفتیم شهر خودمون برای یلدایی مون خونه مامان بابام جشن گرفتن برام
امسال من تو شهر شوهرمم امروز مادرش گفت ما برای یلدا میخوایم بریم خونه برادرم گفتم ما چیکار کنیم پس؟ گفت هرکار میخواین میخواین بیاین اونجا میخواین برید خونه فامیل خودت اصلا یکم احترام حالیش نشد بگه سال اولیه عروسم اینجاس بزار من دعوتی بگیرم به احترام پسرم و عروسم😐
بقیه رو میبینم سال دومشونم هست براشون میخوان یلدایی مفصل ببرن حالا منو اینطوری نادیده میگیرن چیکار کنم به نظرتون؟ خیلی ناراحت شدم🙂
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم سال دوممه و به نظرم برام نمیگیرن منم انتظار ندارمبه اندازه توقعاتش آدم رنج میکشه
تو یه شهر هستین؟ میخوای چه برنامه ای با شوهرت بچینی؟ من چیکار کنم تو شهر غریب؟ اونا میخوان برن خونه دایی شون من و شوهرم که دعوت نیستیم پاشیم بریم بی ارزش میشیم
یک وانت میوهچند کیسه آجیل چند طبق شیرینی چند تکه طلابوت گرمجوراب پشمی چند دست ست گرم برای زمستون یک ...
نه من اصلا توقع کادو ندارم میگم خونه برادرش ک ما دعوت نیستیم خودش باید یکم عقلشو جمع میکرد به احترام پسر خودش و عروسش میگف امسال شماها بیاین خونه ما عروسم سال اولیه اینجاس
بله طبقه بالا مادر شوهرم خونمونهاحتمالا قراره بریم خونه مادربزرگ شوهرمشما هم میتونید برا خودتو شوهرت ...
اخه ما تو عقدیم خونه خودشون میز یلدا بچینیم به نظرت؟ حس میکنم مسخره مون میکنن ک خوب تنهاشون گذاشتیم دل شوهرمم میشکنه کلا با ما خیلی سردن و بی محلی میکنن با اینکه ما همیشه از همه نظر مخصوصا مالی هواشونو داشتیم پلی باهامون خوب نیستن🥺
نمیدونم چیکار کنیم که به من و شوهرم خوش بگذره دوتایی مون کنار هم تو شهر غریب منم مثل گیجام هیچی نمیدونم