2777
2789
عنوان

شب یلدایی عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 31 پست

یلدایی دوم دیگه زیاده رویه

ولی خب بهتر بود تو رو دعوت میکرد امسال خونه خودش

ولی خب ارزش حرص خوردن نداره داییه هم که دعوتت نکرده اونجام نرو بنظرم

لطفا درخواست دوستی ندید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک وانت میوهچند کیسه آجیل چند طبق شیرینی چند تکه طلابوت گرمجوراب پشمی چند دست ست گرم برای زمستون یک ...

همون بدبخت به هرچه پدرشوهر مادرشوهر دست اینا به مولا

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

یلدایی دوم دیگه زیاده رویهولی خب بهتر بود تو رو دعوت میکرد امسال خونه خودشولی خب ارزش حرص خوردن ندار ...

دقیقا نظر منم همینه میگم اونا ک من و شوهرمو دعوت نکردن اینم یه سرسوزن احترام نزاشت برا ما برا همین ناراحتم بعد همه فکر میکنن توقع یلدایی مفصل داشتم

منم سال دوممه و به نظرم برام نمیگیرن منم انتظار ندارمبه اندازه توقعاتش آدم رنج میکشه

تو یه شهر هستین؟ میخوای چه برنامه ای با شوهرت بچینی؟ من چیکار کنم تو شهر غریب؟ اونا میخوان برن خونه دایی شون من و شوهرم که دعوت نیستیم پاشیم بریم بی ارزش میشیم

یک وانت میوهچند کیسه آجیل چند طبق شیرینی چند تکه طلابوت گرمجوراب پشمی چند دست ست گرم برای زمستون یک ...

نه من اصلا توقع کادو ندارم میگم خونه برادرش ک ما دعوت نیستیم خودش باید یکم عقلشو جمع میکرد به احترام پسر خودش و عروسش میگف امسال شماها بیاین خونه ما عروسم سال اولیه اینجاس

من در عمر ۳۵ ساله م ندیدم برای کسی دو دفعه یلدایی مفصل ببرن!خیلی لطف کنن دفعه اول از سال بعدش هم هر ...

چرا برا دختر برادر شوهر خواهرم امسال میخوان دوباره یلدایی بیارن همشونم دعوتن اونجا

تو یه شهر هستین؟ میخوای چه برنامه ای با شوهرت بچینی؟ من چیکار کنم تو شهر غریب؟ اونا میخوان برن خونه ...

بله طبقه بالا مادر شوهرم خونمونه

احتمالا قراره بریم خونه مادربزرگ شوهرم

شما هم میتونید برا خودتو شوهرت یه سفره کوچولو خوشگل بندازی یادگاری عکس بگیرین

آرایش کنی و لباس قشنگ بپوشی

کلا شب یلدا هم یه شبه مثل همه شبا میگذره

بله طبقه بالا مادر شوهرم خونمونهاحتمالا قراره بریم خونه مادربزرگ شوهرمشما هم میتونید برا خودتو شوهرت ...

اخه ما تو عقدیم خونه خودشون میز یلدا بچینیم به نظرت؟ حس میکنم مسخره مون میکنن ک خوب تنهاشون گذاشتیم دل شوهرمم میشکنه کلا با ما خیلی سردن و بی محلی میکنن با اینکه ما همیشه از همه نظر مخصوصا مالی هواشونو داشتیم پلی باهامون خوب نیستن🥺

نمیدونم چیکار کنیم که به من و شوهرم خوش بگذره دوتایی مون کنار هم تو شهر غریب منم مثل گیجام هیچی نمیدونم