2777
2789
عنوان

خانومای متاهل سوال زناشویی دارم لطفا اگه فقط متاهلین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4122 بازدید | 152 پست
اها.یعنی اقایی که نسبت به خانمش خیلی گرمه یعنی اکن خانم براش جذابه و دوسش داره؟یا صرفا فقط اون رابطه ...

والا مردی که زنشو دوس داشته باشه

رابطه هم براش لذت بخشه

البته بعضیا طبعشون گرمه بعضیا سرد

خدا یا شکرت 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا مسائل دیگم هست ولی از نظر علمی بگم بهتونخ ا با فیلم لذتش ۳برابر س س هست و ۳برابر هورمون بیشتر ت ...

بله هست برای منو امثال من هم همینه من خیلی لذت کمی از رابطه میبرم ولی برای حفظ زندکیمون دوس داشتم مرتب باشه نه منو بلده نه علاقه ای ب کشفم داره نه حتی علاقه ای ب شنیدن درخواستای خودم . هر بار خواستم تنوعی تو رابطه بدم مقاومت کرده یا رضایت نداده کل پروسه رابطه رو چند کار تکراری میبینه که برای من هیچ جذابیتی نداره فقط دوس داشتم همینم باشه همینم بمونه

شده بخاطر این قضیه بحثتونم بشه؟

بله شده با ارامش با دعوا همه مدل . مدام گفته خب فلان دلیلو داشته ب اون دلیل نتونستیم یا من که گفتم . یا حتی گاها ب خنده گفتم دارم خواب میبینم کاها یا جزییات خوابمو بهش گفتم ولی فقط سکوت کرده باز بحثو عوض کرده . یبار هم گفت چیکار کنم اینم دیکه سعی خودمو میکنم درست بشه ولی نشد که نشد . هزینه س. تراپیستم برامون بالاست هر بار میکم بریم موجودیمونو بهونه میکنه

بله شده با ارامش با دعوا همه مدل . مدام گفته خب فلان دلیلو داشته ب اون دلیل نتونستیم یا من که گفتم . ...

والا من ۹ساله دارم هزینه میکنم هیچ فرقی نکردم ادم وقتی نخوادو سرد باشه به زور نمیشه.فقط من درکش میکنم چون خودمم سردم

یا وقتی از سر کار نصف شب برگشت من خودمو زدم به خواب دیدم که با گوشی رفت یکی ازین دفعات من خیلی با ار ...

ببخشیدمیپرسم شماعکس ازخودتون اندامتون فرستادیدگفت چیزای چندش نمیبینم ؟ بعدگفتی حرفای جنسی میزنیددعواتون میکنه مشخصه نمیخواد باشماگرم بگیره صمیمیت باشه

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

خانم اگر ناراحت نمیشی خواااهرانه بهت بگم ....

واژنت خیلی سیاهه یا موهای زائدت پره...

ببین اصلا قصدم بی احترامی نیست ولی رک گفتی رک هم بشنو و اصلا ناراحت نشو گلم ..........شما گرمیجات زیاد بده شوهرت غذا و تند درست کن بخوره ..گرم میشه بدنش از درون داغ میشه مغذش میره پیش رابطه همیشه تمیز باشد اگر واژنت خیلی سیاهه حتما برو لیزری چیزی یا حداقل زیر نور چراغ خواب رابطه داشته باشین بوی شامپو و حمام تحریک کنندست با حوله تن پوش تو خونه بگرد شوخی های جنسی کن باهاش نمیدونم مثلا یه دفعه بزن به باسنش رد شو یا یه دستی بزن جلوش ببین داغ میشه .....مطمعا باش بکشی سمت خودت از خودارضایی متنفر میشه خیلی سخته خود ارضایی زمانی خوبه که مجبوری همراه نداری ولی شما همراهشی تو کلماتت شوخی جنسی کن با خماری حرف بزن بوسه بزنش گردنشو بود کن قلقلکش بیاد پشتشو حتما با روغن ماساژ بده بعد به شوخی پایینشو برای رابطه درخواست نکن جوری رفتار کن متوجه بشه نیاز به حرف نیست

خانم اگر ناراحت نمیشی خواااهرانه بهت بگم ....واژنت خیلی سیاهه یا موهای زائدت پره...ببین اصلا قصدم بی ...

من هیچ تیرگی تو بدنم ندارم قربونت برم شایدم برات عجیب باشه نه مو نه بوی بد

ولی خب لباس جذاب و اینارو دروغ چرا بکم حسشو ندارم ۹۰ درصد مواقع تو خونه لباس ازاد و راحت تنمه مثل اون که همیشه لباساش تو خونه لشه

خانم اگر ناراحت نمیشی خواااهرانه بهت بگم ....واژنت خیلی سیاهه یا موهای زائدت پره...ببین اصلا قصدم بی ...

کلا ب اینا هیچ ربطی نداره دوتا خانومم این نظرتونو میبینن اعتماد ب نفسشون تخریب میشه گلم مورد دیدیم خانوم نه بدن خاصی داشته نه ظاهر ولی پیشونی کجا منو میشونی همه چیش تکمیل بوده از سمت همسر

متاسفانه این مسئله خیلی خیلی عمیق و ریشه ایه که اکثر آقایون بهش مبتلا شدن

خیلی دلایل زیادی داره که دوستان به چند تاش اشاره کردن اما یه دلیل اصلی و مهم دیگه هم اینه که اونقدر تو خیابون و فیلم ها و ویدئو های کوتاه اینستا و و و زنای لخت و عریان بی حجاب و انواع و اقسام مدل ها رو دیدن که چشمشون داره سیر میشه (شاید بعضیا بگن خب این که خوبه مردای ماهم مثل جوامع غربی دارن عادت میکنن)اما این نشان دهنده بیمار شدن اون جامعه اس متاسفانه این بیماری داره جامعه ما رو هم درگیر میکنه و دودش اول تو چشم خودمون میره همون زن هایی که خودشون رو هفت قلم آرایش میکنن و به نمایش عموم میذارن و باعث میشن مرد ها ناخونک جنسی بهشون بزنن همون ها هم یه جور دیگه آسیب میبینن مردها با نگاهشون وسوسه میشن زن ها با گوش هاشون (محبت کلامی مرد) برای همین خدا به مرد گفته چشم هاتو به نامحرم ندوز و مراقب کلامت باش به زن ها هم گفته عفت و حیا تو حفظ کن اما ما چیکار کردیم دقیقا مخالف خط قرمز های خدا در حرکتیم داریم میبینیم دیگه چی شد این یکی از آسیب هاشِ

کاش راهی که غربی ها از صد سال پیش شروع کردن و رفتن توش و الان خودشون هم پشیمونن ما ادامه ندیم

بی حجابی و عریانی نشانه به روز بودن و آزادی نیست اتفاقا این عین جاهلیت و در بند بودن زن هست...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴