2777
2789
عنوان

خانومای متاهل سوال زناشویی دارم لطفا اگه فقط متاهلین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4215 بازدید | 152 پست
ببین قربونت به چیزی میگم فقط به من و تو مربوطه کسی حقه ریپ نداره یا نظر .....مادرم همیشه میگفت اگر ه ...

عزیز همه اینا رو انجام میدم شوخی میکنم جدی میگم میمالم ور میرم و... بابا این بشر حتی مخالف دهانیه . از همون دوران دوستی البته اینو فهمیدم

کلا فراریه ازین حرفا ازین صحبتا خدا لعنت کنه پدر مادرشو فکر میکنم اینا همش ب تروما و مسائل گذشته ربط داره این حجم از کم رویی و مقاومت در برابر صمیمیت

من همش دارم رد میکنم چون اگه بپذیرمم اینقد تورابطه مزخرفم ک وضع بدتر میشه.فک کن ۹ساله ازدواج کردیم ه ...

وای جدی میگی؟؟؟؟؟ من اینقدر خودم رو از دروغ گرم نشون میدم همسرم باور کنه گرمم ولی واقعا منم دلم میخواد لذت ببرم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اینجاشم تناقضه که برای من مخالف این کار هاست میکه باید راحت باشی چه لزومی داره توخونه لباس تنگ ب ...

بهش بگو من اینجوری راحتم همین ببین سلیقت توی انتخاب لباس چجوریه آخه یکی و دیدم تاپ شورتک پوشیده بود رنگش بهش نمیومد لخت نشونش میداد .....بلا نصبت همه شبی میمون بدون پشم بود چندشم شد بد راه میرفت من خودم شرتک و نیم تنه میپوشم حتما باید خط سینه بیرون باشه موها باز باشه یه تلی پنسی چیزی میزنم آرایشم در حد رژ ریمله همش میگم میخندم شوخ طبعم .....

من همش دارم رد میکنم چون اگه بپذیرمم اینقد تورابطه مزخرفم ک وضع بدتر میشه.فک کن ۹ساله ازدواج کردیم ه ...

اگه زود انزال بود استارتر میگفت که نمیتونه و سریع تموم میکنه.

به این موضوع اشاره نکرد

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

عزیز از اونجایی که همسرت گفته چندش حتما عقل کل فکرش تو فیلم های زنهایه عملی و گریم شده .......نه نگر ...

من گرم نیستم جالب اینجاست گاها هیچ لذتی نمیبرم و فقط نقش بازی میکنم

ولی نگرانم استرس میگیرتم وقتی نباشه فکر میکنم زنگ خطره مخصوصا وقتی فهمیدم ب خودش این حقو میده وقتی رابطه ای نباشه اون کارو بکنه

خانم اگر ناراحت نمیشی خواااهرانه بهت بگم ....واژنت خیلی سیاهه یا موهای زائدت پره...ببین اصلا قصدم بی ...

یه سوال برای مردا مگه خیلی زیبا و درخشان و براق و سفید و بی مو هست؟

اینا همش بهانه ست شوهر ایشون اعتیاد شدیدی به دیدن فیلمهای پو رن و اعتیاد به خود.... داره و شده براش یک روندی که از این طریق بهش لذت بده و شده براش اعتیاد همین

هااااااا

چی

چرررررا؟

یه جواب منطقی بده محض رضای خدا

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

عزیز همه اینا رو انجام میدم شوخی میکنم جدی میگم میمالم ور میرم و... بابا این بشر حتی مخالف دهانیه . ...

اون یه چیزیش هست ....میشه بهش بگی متوجه خود ارضاییش شدی و بگو مشکلی ندارم ولی بیا دو ماه خود ارضایی نکن خودتو کنترل کن اگر زندگیمون تعغیر کرد و خوب شد که چه بهتر ادامه میدیم ولی اگر نه هیچ فرقی نکردی پس بهتره کلا زندگی رو ادامه ندیم چون من واقعا دارم شکست میخورم و خسته شدم .....اینطوری شاید گوش کنه بترسه که شما قراره همیشه ولش کنین برین در صورتی که خودتون میدونین دارین تلاش میکنین

اسي. اون مشاوري كه رفتي دقيقا كار رو خراب كرده.

كي گفته ديدن پورنن عاديه؟

جدا از گناه بودنش(و اينكه كاملا مشخصه چرا اسلام اين چيزا رو حرام خونده و همينطور خود.ار)

كلا رابطه رو از ريشه خراب ميكنه.

اينجوري واسه مرد تنوع ايجاد ميشه.

مرد اگه تنوع طلبه كه غلط ميكنه زن بگيره و دختر رو بدبخت كنه وگرنه وظيفشه مواظب چشماش باشه. هرچيزيو نبينه.

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.