یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب چرا گذاشتی به اسم داداشش بزنه؟اهل کتک زدن هم هست.هم خوبی ها و هم بدی هاشو در نظر بگیر.اگه کتک نمی ...
اصلا نفهمیدم ی بار ناخواسته تو مدارکاش دیدم الکی بهم گفن این موتور ماشینه که به اسم داداشم زدمش.. دعوامون ازاول عروسیمون همین بود الا یک سالو 9ماهه عروعرسی کردیم نه نمیزنه ولی وقتی عصبانی بشه دیگ دست خودش نیست چیکار میکنه وسایل خونمو همش شکوند یکی دو دفع هم که وسط دعوا میگفت برو اون ور بزن بیرون نمیزدم درحد هول دادن و اینا بود
هیچ خبری ازش نیست تازه منو زد حتی استوری هاشو نبینم فقط دوهفته پیش دختر عمش زنگ زد گفت شوهرت بهم زنگ زد گفت بیا بریم بیرون تنهایی شوهرت به من چشم داره ادبش کن و منم اینجا خونه پدرم بودم خیلی داغون شدم ولی میدونست که اومدم قهر اول جوری وانمود میکرد که متلا نمیدونه ولی بعدش گفت از رفتارت فهمیدم اومدی خونه پدرت قهر درحالی که لو نداده بودم