2777
2789
عنوان

یک ماهه قهرم

102 بازدید | 11 پست

یک ماهه اومدم قهر پدربزرگم همون هفته اول که اومدم خونه پدرم به زنگ زد خانوادش خانوادش گفتن طلاقش میدیم والان یک ماهه منتظر موندم خبری ازشون نشد برم درخواست طلاق بدم(شوهرم اذیتم میکرد سرموضوع های کوچیک دعوا زاه مینداخت مسئولیت پذیر نبود ماهانه دومیلیون بیشتر بهم نمیدادو هر حرفی میشد میزاشت کف دست خانوادش طبقه بالا خانواده شوهرم زندگی میکنم وقتی دعوا میشد مینداختم خونه خانوادش و جلوخانوادش خوردم میکرد وسایل خونه رومشکوند جلوم اینم دلیل قهرم بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۱۴نه هیچی به اسمش نیست خونه که توش زندگی میکردیم مال پدرش هست و ماشینم با وام ازدواج من خرید اونم ز ...

خب چرا گذاشتی به اسم داداشش بزنه؟

اهل کتک زدن هم هست.

هم خوبی ها و هم بدی هاشو در نظر بگیر.

اگه کتک نمی زنه و بار اولشه که بی احترامی کرده.

منتظر بمون.

اما اگه بچه نداری و میدونی بدی های زیادی داره مهریه تو بزار اجرا

خب چرا گذاشتی به اسم داداشش بزنه؟اهل کتک زدن هم هست.هم خوبی ها و هم بدی هاشو در نظر بگیر.اگه کتک نمی ...

اصلا نفهمیدم ی بار ناخواسته تو مدارکاش دیدم الکی بهم گفن این موتور ماشینه که به اسم داداشم زدمش.. دعوامون ازاول عروسیمون همین بود الا یک سالو 9ماهه عروعرسی کردیم نه نمیزنه ولی وقتی عصبانی بشه دیگ دست خودش نیست چیکار میکنه وسایل خونمو همش شکوند یکی دو دفع هم که وسط دعوا میگفت برو اون ور بزن بیرون نمیزدم درحد هول دادن و اینا بود

هیچ خبری ازش نیست تازه منو زد حتی استوری هاشو نبینم فقط دوهفته پیش دختر عمش زنگ زد گفت شوهرت بهم زنگ زد گفت بیا بریم بیرون تنهایی شوهرت به من چشم داره ادبش کن و منم اینجا خونه پدرم بودم خیلی داغون شدم ولی میدونست که اومدم قهر اول جوری وانمود میکرد که متلا نمیدونه ولی بعدش گفت از رفتارت فهمیدم اومدی خونه پدرت قهر درحالی که لو نداده بودم

هیچ خبری ازش نیست تازه منو زد حتی استوری هاشو نبینم فقط دوهفته پیش دختر عمش زنگ زد گفت شوهرت بهم زنگ ...

نقشه اشونه ،اگه شوهرت زنگ زده چرا زنگ زده به تو به خودش فحش میداد ،فکر کنم از اول قصدش جدایی بوده

نقشه اشونه ،اگه شوهرت زنگ زده چرا زنگ زده به تو به خودش فحش میداد ،فکر کنم از اول قصدش جدایی بوده

یعنی با دختر عمش دست ب یکی کردن چرا اخه بخان همچین چیزی بگن

یعنی با دختر عمش دست ب یکی کردن چرا اخه بخان همچین چیزی بگن

والا نمیدونم توباهاشون زندگی کردی ،ببین چجور آدمهایی هستن ،

ولی معلومه دختر عمش که میدونسته تو قهر کردی خب از کی شنیده

شایدم اینطور کردن مثلا تو بترسی شوهرت داره از دست میره برگردی سر خونه زندگیت