2777
2789
عنوان

برنج قسطی خریدم

164 بازدید | 17 پست

کیسه ده کیلویی برنج گلستان شد 3900 مجبور شدم قسطی بگیرمش! اخه چرا به این روز افتادیم؟؟ تمام اپ ها دارن اجناس قسطی میدن.شهر لوازم خانگی و مغازه ها هم همینطور دیگه هیشکی نمیتونه جنس نقدی بخره

خدایا راضیم به رضای تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری برنج قسطی خریدی ؟ ببین چقدر بدبخت شدیم که باید برنج رو قسطی بخریم

توی فروشگاه اسنپ و دیجی کالا و ترب میتونی هر کالایی رو قسطی خرید کنی یک چهارمش رو اول میدی بقیه ش رو توی 3 قسط

خدایا راضیم به رضای تو
توی فروشگاه اسنپ و دیجی کالا و ترب میتونی هر کالایی رو قسطی خرید کنی یک چهارمش رو اول میدی بقیه ش رو ...

آها ببین چقدر بدبختیم ما

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

خیلی سخته واقعاما پارسال با ۵ تومن ۵۰ کیلو برنج گرفته بودیم ولی امسال ۵۰ کیلو ۱۵ میلیون پولشه

دیگه خرید عمده کسی نمیتونه بکنه اکثرا دارن کیلویی برنج میخرن خیلیا هم هندی و پاکستانی

خدایا راضیم به رضای تو
خیلی سخته واقعاما پارسال با ۵ تومن ۵۰ کیلو برنج گرفته بودیم ولی امسال ۵۰ کیلو ۱۵ میلیون پولشه

برای مصرف شخصی خریده بودید؟

دیگه خرید عمده کسی نمیتونه بکنه اکثرا دارن کیلویی برنج میخرن خیلیا هم هندی و پاکستانی

هندی و پاکستانی که اصلا گیر نمیاد

توی فروشگاه اسنپ و دیجی کالا و ترب میتونی هر کالایی رو قسطی خرید کنی یک چهارمش رو اول میدی بقیه ش رو ...

برنج پاکستانی الان2میلیون800 هس خواهرم برنج ایرانی هاشمی قسطی خرید 3میلیون300تومن از شمال براش اوردن

دقیقا 👌 وای به حالمون

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3