2777
2789
توضیح بده لطفاچجوری کم کردیچجوری ثابت موندی

ببين گلم من كلا سبك زندگيم رو عوض كردم چون اسم رژيم خودش استرس اوره و وقتي شروع ميكني انگار از همون روز يه چيزي كم داري پس من كلا نوع غذا خوردنمو تغيير دادم

شروع كردم خوراكيهاي ناسالم رو حذف كردم مثل شكر شيريني و تنقلات بي فايده و...

غذاهاي سالم در مقدار كم خوردم ،همراه غذاهام سبزيجات استفاده كردم،گشنه بودني اجيل و كشمش و يكي دوتا خرما خوردم .،يا مثلا شير خوردم و...

هرروز حتما و حتما نيم ساعت پياده روي كردم حتي وقتي از مهموني برميگشتيم من ٢ ايستگاه زودتر پياده ميشدم كه اون پياده روي رو كرده باشم

استپ وزني گرفتم بعد از اون شروع كردم بيست ديقه صبح و بيست ديقه عصر پياده روي كردم كه استپم شكست ،هنگام گشنگي قارچ،هويج سبزي خوردن ،بادام ،بادام زميني گردو ،شير و ...ميخوردم،اگه يه وعده زياده روي ميكردم خودمو شكست ديده نميديدم و از همون ديقه به بعد طبق برنامم پيش ميرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين گلم من كلا سبك زندگيم رو عوض كردم چون اسم رژيم خودش استرس اوره و وقتي شروع ميكني انگار از همون ...

آفرین ماشاالله اراده خوبی داری

من نمیتونم برا همیشه شیرینی رو حذف کنم

تنقلات کلا اهلش نیستم ولی شیرینی....

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚

همه ميگفتن زشت شدي صورتت لاغر شده كافيه اح اح قبلا بهتر بودي حتي مامانم

ولي يه گوشم در بود يكي دروازه حتي شوهرمم دوس نداشت لاغر بشم اما من فقط خواست خودم مهم بود ديگه خسته بودم از چاقي

و اما درباره ي تثبيت بايد بگم ٩٠ درصد اوقات سالم خوري و متعادل خوري دارم ،فقط گاها مرقع پريود يا مهمون و رستوران بودني زياده روي بشه كه اونم سعي ميكنم فرداش چند قدم بزنم

و هر ماه خودمو وزن ميكنم اگه ديدم يه كيلو زياد شدم ديگه نميزارم اون بشه ٢ بعد ٣ و ...همون بك كيلو رو فورا با كوه نوردي يا پياده روي يا ورزش و شام هاي خيلي سبك و نوشيدنيهاي طبيعي چربي يوز كم ميكنم

آفرین ماشاالله اراده خوبی داریمن نمیتونم برا همیشه شیرینی رو حذف کنمتنقلات کلا اهلش نیستم ولی شیرینی ...

براي هميشه حذف نكردم حدودا ٩ ماه طول كشيد تا ١٣ كباو رو دادم رفت اون مدت اصلا نخوردم ولي دوران تثبيت يه مقدار كم ميخورم ،نميدوني حذف قنديجات چه حال خوبي به بدن ميده رسما سايزت كم ميشه ورمت ميخوابه و حس سبكي داره

اينم بگم من اصلا از روشهاي رژيم شير رژيم سيب و اين چرت و پرتا استفاده نكردم وعده هامو حذف نكردم

صبحها تخم مرغ خوردم زيتون خوردم گردو خوردم با سنگك سبوسدار اندازه كف دست

ميان وعده خوردم مث شير ،خرما ،موز ،اجيل ،پاپ كورن خونگي

نهار برنج و گوشت يا مرغ يا لوبيا

شام سبك مث كوكو ،عدسي ،قارچ و مرغ و ...

اينارو مثال زدم كه بگم سالم و كم خوردم حتي ابگوشت و قرمه سبزي هم ميخوردم فقط اندازش مهمه كه زياده روي نشه

همه ميگفتن زشت شدي صورتت لاغر شده كافيه اح اح قبلا بهتر بودي حتي مامانمولي يه گوشم در بود يكي دروازه ...

عالیه

من مشکلی که دارم بخاطر دخترم فعلا پیاده روی یا باشگاه نمیتونم برم

دوسال پیش ده کیلو کم کردم الان چهارکیلوش تقریبا برگشته

براي هميشه حذف نكردم حدودا ٩ ماه طول كشيد تا ١٣ كباو رو دادم رفت اون مدت اصلا نخوردم ولي دوران تثبيت ...

منم دوبار تو این سالها رژیم گرفتم هر دوبار همه چی خوردم فقط کم

این رژیمهای عجیب غریب هم نگرفتم

ولی مشکلم اینه میل زیادی به شیرینی دارم برا همین دوباره شروع میکنم به خوردن🤕

اصلا دلم به ترشیجات نمیره

منم دوبار تو این سالها رژیم گرفتم هر دوبار همه چی خوردم فقط کماین رژیمهای عجیب غریب هم نگرفتمولی مش ...

من براي خودم شيرينيجات رژيمي درست ميكنم .،دسرهاي رژيمي كيكهاي رژيمي